Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6 έως 8 Νοεμβρίου

Η ώρα της συγκομιδής

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6 έως 8 Νοεμβρίου

Η αλήθεια είναι ότι ο μπάρμπα Κρόνος κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιβάλει την τάξη. Η σύνοδος του με τον Ήλιο στον Σκορπιό είναι μια λαμπρή ευκαιρία να αποδείξει ότι αυτός μαζί με τον μυστικοσύμβουλο του, τον Πλουτωνέλ, είναι που κάνουν κουμάντο στο ζωδιακό κι όχι κάποιοι όψιμοι ηγετίσκοι που τον τελευταίο καιρό το παίζουν χαλαροί κι επαναστάτες. Πολύ περισσότερο τώρα που ήρθε η ώρα της συγκομιδής... Τώρα θα δουν οι Δίες και οι Ουρανοί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος... Και βάζοντας τα δυνατά του, επαναλαμβάνει το γνωστό κόλπο:

-Λύκος, λύκος! Φωνάζει στις ραχούλες και τις λαγκαδιές, σίγουρος ότι τα απολωλότα αμνοερίφια θα επιστρέψουν στο μαντρί ήσυχα κι ωραία.
Και πράγματι, ένα μεγάλο τσούρμο, συνοδεία των σκυλιών, καταφθάνει τρέχοντας από κάθε κατεύθυνση κι ο αέρας γεμίζει από βελάσματα και γαυγίσματα.
Έλα, σβέλτα, μην τα πάρω! Διατάζει ο Κρόνος κι όλοι γνωρίζουν ότι δεν αστειεύεται. Με σκυφτό το κεφάλι λοιπόν, τα ζωντανά τρέχουν να στριμωχτούν στη μοίρα τους. Άλλα θα πάνε για κούρεμα, άλλα για άρμεγμα κι άλλα θα γίνουν θυσία για το κοινό καλό, γεμίζοντας την τσέπη του τσοπάνη... Στην είσοδο του μαντριού, τα πιστά σκυλιά αρχίζουν την καταμέτρηση: Ένα προβατάκι, δύο προβατάκια, τρία προβατάκια... Χρρρρ!

Ωχ, ποιός κοιμήθηκε; Ο Μούργος ανοίγει βιαστικά το ένα μάτι για να δείξει ότι δεν ήταν αυτός ο επίορκος, ήδη όμως είναι πολύ αργά. Με ένα νεύμα του αφεντικού παίρνει το δρόμο της εξορίας, με την ουρά στα σκέλια. Το ποινολόγιο γράφει «κινητικότητα» δηλαδή ανεργία και μεταμέλεια έξω στο κρύο χωρίς φαί και νερό. Κι εδώ δεν χωρούν παρερμηνείες... Σκληρός ο νόμος, αλλά νόμος!

Μόλις μαζεύτηκαν όλοι στο μαντρί, ο Κρόνος σφάλισε την πόρτα και κραδαίνοντας την γκλίτσα έδωσε τον αναγκαίο εμφατικό διοικητικό τόνο:
-Λόχος, προοοοσχή! Ευπειθώς αναφέρατε...

Ένας, ένας οι λοχαγοί-σκυλιά αναφέρουν τους παρόντες κάθε διμοιρίας. Και ω τι φρίκη! Τα μισά αμνοερίφια λείπουν...

Ο Κρόνος αναψοκοκκινίζει κι ένα τετράγωνο μουστάκι κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του κάτω από την γαμψή μύτη του.
-Αουσβίτσεν φουρνίχτεν! Α τους άτιμους! Ουρλιάζει με μανία, βλέποντας τον εφιάλτη να ζωντανεύει. Αραχνιασμένα τσουκάλια για γιαούρτι, άδειες καρδάρες και λειψά πουλόβερ αιωρούνται μπρος στα μάτια του... Χώρια που έρχονται Χριστούγεννα και Πάσχα.

Και τα χειρότερα δεν τα είχε μάθει ακόμη: Οι επαίσχυντοι δραπέτες βάσει οργανωμένου σχεδίου σήκωσαν όλες τις καταθέσεις τους σε μαλλί και γάλα, με αποτέλεσμα η στάνη να βρίσκεται ένα κλικ μακριά από την χρεοκοπία...

Την ίδια στιγμή, τρεις ρεματιές πιο κει ο Δίας και ο Ουρανός, αραχτοί και λάιτ, πίνουν τις φραπεδιές τους και τρίβουν τα χέρια τους από την ικανοποίηση.
Μπροστά τους, εκατοντάδες πρόβατα και κατσίκια απολαμβάνουν αμέριμνα το ραχάτι τους, τρώγοντας και πίνοντας στην υγεία των κορόιδων.

Όμως ο Χοντρός και ο Μεγάλος Αιρετικός δεν είναι μόνοι τους σε αυτήν την συμπαντική συνομωσία. Έχουν για παρέα τους την Αφροδίτη και τη Δήμητρα που έχουν αναλάβει να οργανώσουν ένα βουκολικό σουαρέ με νταούλια πίπιζες, καλαμπόκια α λα κρεμ και χορτόπιτες.

Και όπως είναι φυσικό, σε όλη τη χαρούμενη ομήγυρη επικρατεί ενθουσιασμός, ενώ τα πικρόχολα σχόλια κατά των πρώην τυράννων κλέβουν την παράσταση.

-Ας φάνε τώρα παντεσπάνι, χα χα χα! λέει μια τροφαντή προβατίνα που πρόλαβε να γλιτώσει το μονάκριβο της από το σούβλισμα.
Ορισμένοι τράγοι μάλιστα έχουν ήδη αρματωθεί με φυσεκλίκια, έτοιμοι για το αντάρτικο, αν χρειαστεί. Από την άλλη, μια ομάδα θηλυκών λούζονται και φτιασιδώνονται για τη βραδινή γιορτή, αφού είναι γνωστό ότι σε ανάλογες δεξιώσεις, τα παντρολογήματα δίνουν και παίρνουν... Και ως συνήθως φλυαρούν ακατάσχετα. Απόψε θα γίνει του Ζυγού! Και του Καρκίνου... Μπεεε!

Πίσω στη στάνη, ο αφρισμένος Κρόνος προχωρά στα αυτονόητα, δηλαδή την επιβολή του στρατιωτικού νόμου και την δήμευση της περιουσίας όλων των εναπομεινάντων αμνοεριφίων.

-Πατριώτες! Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούνται θυσίες, λέει και ξαναλέει, εξαντλώντας την πολιτική του πειθώ και μετρώντας τα άδεια τσουκάλια του... Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, ευτυχώς που του έμειναν κορόιδα για να πληρώσουν την νύφη.

Έτσι τελικά, το κοπάδι των νομιμοφρόνων πληρώνει τις αμαρτίες των φυγάδων. That's life!

Όπως ίσως καταλάβατε από την παραπάνω... βουκολική μεταφορά, αυτές τις ημέρες ο κόσμος μας θα χωριστεί στα δύο. Από την μια οι τυχεροί και από την άλλη οι άτυχοι, εκπληρώνουν την νομοτελειακή τους σχέση: Ο ένας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον άλλον!

Κι όσον αφορά τα ζώδια, στην ανάγκη του Κρόνου μπορούν να βρεθούν ευκολότερα οι εκπρόσωποι των τεσσάρων σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), ενώ οι υπόλοιποι οκτώ είναι πολύ πιο κοντά στο να χαρούν την τύχη τους μακριά από πιεστικά διλήμματα και κρίσιμες καμπές. Ανεξάρτητα όμως από αυτήν την γενική διάκριση, τελικά όλα θα κριθούν από τις προδιαγραφές εκάστου γενέθλιου ωροσκοπίου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved