Το πάρε-δώσε των άστρων, από 4/11 έως 6/11

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 4/11 έως 6/11

Δευτέρα 4/11

Στη βράση κολλάει το σίδερο...

Ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε ημέρα και στην συγκεκριμένη περίπτωση αν εμφανιστεί κάποια θα πρέπει να την αρπάξετε από... το μαλλί! Η «πίτα» είναι μικρή και οι... ευγένειες περισσεύουν. Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε και να πετύχετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο έναν στόχο που σας φαινόταν «βουνό». Στον αντίποδα των προβλημάτων και της ατυχίας, πολλά μπορεί να συμβούν εξ αιτίας της αδράνειας σας απέναντι σε διεκδικήσεις τρίτων, που θα αποδειχθούν πιο... καπάτσοι.

Τρίτη 5/11

Καλή εμφάνιση ίσον επιτυχία

Η ημέρα είναι κατάλληλη για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ ή οτιδήποτε βελτιώνει την εμφάνιση και την κοινωνική εικόνα σας. Και ας μην σας περάσει από το μυαλό η σκέψη ότι «εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσείς μας λέτε για γραβάτες και κοστούμια». Καλώς ή κακώς πολλές πόρτες ανοίγουν ή κλείνουν ανάλογα με το παρουσιαστικό σας και το πιθανότερο είναι να εξαργυρώσετε άμεσα τα καλά της συμπάθειας και αποδοχής των άλλων προς το πρόσωπο σας.

Τετάρτη 6/11

Πρώτα η διασφάλιση των αναγκαίων

Σήμερα επιβεβαιώνεται το ότι ο κόσμος είναι μοιρασμένος ανάμεσα στους λίγους τυχερούς και τους πολλούς άτυχους κι επειδή φυσικά δεν μπορείτε να γνωρίζετε, παρά μόνον εκ του αποτελέσματος, το σε ποιά κατηγορία ανήκετε, καλό είναι κατ' αρχήν να κινηθείτε μετρημένα κλείνοντας βασικές «τρύπες» και αποφεύγοντας τα μεγάλα ανοίγματα. Στο πρόγραμμα είναι και οι πάσης φύσεως περικοπές που εν είδει «κλαδέματος» στοχεύουν σε μια μελλοντική ανάπτυξη. Από εκεί κι ύστερα αν η τύχη σας κτυπήσει την πόρτα... καλώς να ορίσει!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved