Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/11 έως 4/11

Σελήνη στον Σκορπιό – Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη ανεβάζουν τα ψυχολογικά ρίχτερ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/11 έως 4/11

Στις επάλξεις θα μας κρατήσει και αυτό το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 2/11 στις 7.35 το απόγευμα, για να πραγματοποιήσει τη Νέα της φάση συνοδευόμενη από την τελευταία ηλιακή έκλειψη του χρόνου. Θα υπάρξουν πολλά γεγονότα τα οποία κάποιοι θα τα βιώσουν άμεσα και κάποιοι άλλοι μακροπρόθεσμα.

Στις 3/11 πλέον, 4 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας χαλαρώνει και μας χαρίζει ένα ήρεμο και αισθησιακό βράδυ.

Στις 8.51 το πρωί η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή, ανακινεί θέματα που δίνουν αρκετές πληροφορίες και λειτουργούν διαφωτιστικά για πολλούς.

Στις 11.47 η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ενισχύει την εξονυχιστική ενασχόληση με θέματα που μας απασχολούν ή έρχονται στην επιφάνεια και την τάση να διεισδύσουμε σε αυτά.

Στις 2.42 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη μας δραστηριοποιεί από το πρωί, επιβεβαιώνοντας πως η μέρα αυτή έχει μια ιδιαίτερη και αποκαλυπτική ενέργεια.

Στις 2.50 η συνάντηση με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη φάση της Νέας Σελήνης που συνοδεύεται από την ηλιακή έκλειψη. Η μέρα είναι έντονα φορτισμένη και πολλοί είναι αυτοί που το ξημέρωμα και στην έναρξη της εβδομάδας, θα έχουν αρκετές εκπλήξεις.

Στις 7.19 το απόγευμα η σύνοδος με τον Κρόνο αποτελεί το σπουδαιότερο γεγονός της ημέρας που δίνει στην έκλειψη την ουσιαστική της υπόσταση. Η πεσιμιστική διάθεση επικρατεί, ενώ η επικοινωνία σέρνεται χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η απογοήτευση φαίνεται στα πρόσωπα πολλών, ενώ η επιθυμία για δράση, φρενάρεται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες ως το βράδυ.

Στις 4/11 στις 6.23 το πρωί η εβδομάδα ξεκινάει με την αρμονική όψη με τον Δία, που είναι αμφίβολο αν θα ανατρέψει το βαρύ κλίμα, αντίθετα μπορεί να το διογκώσει. Κάθε υπερβολική αντίδραση θα είναι ολέθρια.

Η μέρα θα κυλήσει με υπερδιέγερση και ένταση, ως τις 10.15 το βράδυ, που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, με τις λιγότερες συναντήσεις που μπορεί να έχει στο διάβα της.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να μπορείτε να κάνετε πολλά, παρά μόνο υπομονή και περισυλλογή.

Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι, αντιμετωπίστε το επικοινωνιακό χάος και τις οικονομικές απώλειες χωρίς εριστική διάθεση και μην ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι, είστε οι ευνοημένοι των ημερών, γι αυτό εκμεταλλευτείτε την επίδραση της έκλειψης ώστε να εδραιώσετε κάτι σημαντικό για εσάς.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved