Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/10 έως 2/11

Σελήνη στον Ζυγό – H Μαριωρή και ο φερετζές που έλειπε

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/10 έως 2/11

Με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα να έχει φτάσει στο αμήν πολλούς και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο να μας κάνει να ζητάμε λίγο έλεος, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 31/10 στις 2.22 το μεσημέρι για να εκτροχιάσει την κατάσταση.
Το διήμερο που ακολουθεί δεν προσφέρεται για αβρότητες, ούτε για σημαντικές δραστηριότητες και αποφάσεις, παρά μόνο προς το τέλος του για καλαισθητικές ασχολίες και χαλαρές εκτονώσεις.

Το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου θα είναι γενικά ευχάριστο με συντροφική και φιλική διάθεση.

Στις 1/11 στις 7.26 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και ένα λεπτό αργότερα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό μας αιφνιδιάζουν όχι μόνο με την ακρίβεια της όψης τους, αλλά και με την επιρροή τους που ισχύει ως αργά το μεσημέρι.
Ακατάλληλο διάστημα για συνδιαλλαγές, για υπογραφές διαζυγίων, συνεταιρισμούς, κλείσιμο συνεργασίας και λήψη αποφάσεων που αφορά τις σχέσεις μας.
Ο εκνευρισμός θα είναι διάχυτος, η αφηρημάδα θα πρωταγωνιστεί, ενώ το συναίσθημα θα είναι διχασμένο και καθόλου ακριβοδίκαιο.

Πλησιάζοντας το βράδυ, διογκώνεται και η τάση μας για υπερβολές και παρορμητικές κινήσεις, καθώς στις 2/11 στις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα κορυφώνεται η δυσαρμονική όψη με τον Δία. Χρειάζεται εγκράτεια και πολλή σκέψη και καλό θα ήταν να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να είμαστε υποχωρητικοί και να επιστρατεύσουμε την υπομονή μας.

Στις 2.48 το μεσημέρι η αρμονική όψη με την Αφροδίτη, έρχεται σαν βάλσαμο να μας αλλάξει τη διάθεση. Από το πρωί αισθανόμαστε πως θέλουμε να κάνουμε κάτι για να αισθανθούμε καλά. Ας το προσπαθήσουμε κλείνοντας ένα ραντεβού σε μέρη που καλλωπίζουν, ακόμα και να τολμήσουμε να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά, βρίσκοντας μια καλή ευκαιρία. Ως το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για συναισθηματική και ψυχολογική ανάταση.

Στις 7.35 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για μια βόλτα που θα αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις.


Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Κριοί, αντισταθείτε στην ένταση και στον εκνευρισμό ασχολούμενοι με πράγματα και ανθρώπους που σας αρέσουν και σας ψυχαγωγούν.
Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι, υπερπηδάτε τις αντιξοότητες σαν άλογα κούρσας που τερματίζουν εύκολα αλλά μπορεί να αφηνιάσουν αμέσως μετά.
Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, έχετε τη σύνεση να προστατεύσετε τους εαυτούς σας από κακοτοπιές και παγίδες, κρατώντας επιφυλακτική στάση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved