Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου

Ο Άρης «ψάχνεται»!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου

Κι όταν ο Αρούκος ψάχνεται, η υπόθεση βρωμάει μπαρούτι... Αντίθεση με Χείρωνα και τρίγωνο με Πλούτωνα περιέχει το καλεντάρι των ημερών, δύο όψεις που παρ' ότι έχουν πολλά καλά να μας δώσουν στον ερευνητικό τομέα, κατά τεκμήριο δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες.Ξεκινώ από τα επιθυμητά. Διανύουμε μια περίοδο όπου κάθε έρευνα και κάθε αναζήτηση μπορεί να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, το ερώτημα εδώ είναι ποιός ή ποιοί ξέρουν τι να κάνουν με τα όποια ευρήματα, ασκούμενοι κατ' επάγγελμα στον τομέα τους και έχοντας έτσι δέσει το γάιδαρο τους απέναντι σε κάθε ιδιοτροπία της καθημερινότητας; Διότι άλλο να είσαι αρχαιολόγος, σπηλαιολόγος, ψυχαναλυτής ντέντεκτιβ ή -έστω- ένας υδραυλικός χωμένος μέσα στα χώματα κι άλλο ο μικρός Γιαννάκης που αίφνης ανακαλύπτει στα χαλάσματα μια χειροβομβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Συνάμα, για όσες ή όσους αρέσκονται στις περιπέτειες στο άγνωστο και τις εξερευνήσεις μυστικών ή μυθικών τόπων, ακόμη κι αν αυτοί βρίσκονται στο κελάρι του σπιτιού τους, το σύμπαν τους καλεί να κάνουν την κίνηση τους.
Εδώ όμως αρχίζουμε να θυμόμαστε το βασικό «μότο» από τον «νόμο της ζούγκλας», ο θάνατος σου η ζωή μου και βέβαια έχει σημασία το πόσο καλά ή επαρκώς εξοπλισμένοι είμαστε απέναντι στον επερχόμενο κίνδυνο, που παραμονεύει στο σκοτάδι. Όχι, δεν αναφέρομαι σε τίποτα Νεφελίμ έτοιμους να μας κατασπαράξουν αλλά σε ποικίλα όντα που απλά έχουμε καιρό να συναντήσουμε: Φίδια, σκορπιούς, νυχτερίδες κι αράχνες ή έντομα κάθε είδους που είναι βέβαιο ότι θα ενοχληθούν από την παρουσία μας. Κι αν προκύψει θέμα ένα είναι βέβαιο, ότι με το σταυρό στο χέρι δεν γίνεται δουλειά, εκτός κι αν είμαστε «γκουρού» ή θαυματοποιοί.

Όποιος ψάχνει βρίσκει, αυτό είναι το «μότο» των ημερών αλλά ας θυμόμαστε ότι τα όποια ευρήματα μπορεί να είναι και κάπως... περίεργα.
Αντιπαρέρχομαι κάθε είδους υλικές βρωμιές και «βρωμιές» που θα βγουν στην επιφάνεια, για να επικεντρωθούμε στο ψυχικό πεδίο.
Είναι αλήθεια ότι με τέτοιες όψεις ο Άρης μπορεί εύκολα να ανασύρει ψυχικά περιεχόμενα, που έχουν εγκλωβιστεί ή απωθηθεί στο παρελθόν, κάτι που σε ακραίες περιπτώσεις είναι για να το φοβάσαι... Εκεί δηλαδή που βλέπεις έναν ήρεμο τυπάκο να σε θωρεί χαμογελαστός, ξαφνικά κάτι... θυμάται και τον βλέπεις να βγαίνει εκτός εαυτού, απειλώντας θεούς, δαίμονες και όσες ή όσους τυχαίνει να βρίσκονται στο βεληνεκές του.
Από την άλλη πλευρά σε κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να ξυπνήσει από τον λήθαργο του το μεγαλείο του καθενός μας, οδηγώντας μας σε περίλαμπρες πράξεις.
Ελπίζουμε λοιπόν ότι τα κρυφά και τα θαμμένα «άυλα» που θα έρθουν στο φως θα φέρουν την λάμψη αρχαίων κοσμημάτων και όχι κάποιου είδους δαιμονική ρυπαρότητα.

Ένα ακόμη εν δυνάμει πλεονέκτημα της πλανητικής τρόικα των ημερών αφορά τα... πάντα γύρω από το σεξ! Ως εραστής και ως ανάλογη εμπειρία, ένας Άρης πλαισιωμένος από τον Πλούτωνα και τον Χείρωνα, έχει το ακατανίκητο. Ο περίτεχνος συνδυασμός σεξουαλικής ευρωστίας και δυναμικής αγκαλιάς είναι δύσκολο να βρει κάποιον επάξιο ανταγωνιστή. Χαρά τους που τον έχουν λοιπόν και πρόκειται να τον... απολαύσουν!

Φυσικά δεν λείπουν οι ανησυχίες για τα μάλλον σοβαρά θέματα που ανακινούνται κάτω από τις συγκεκριμένες ενεργειακές πιέσεις. Κατ' αρχήν οτιδήποτε αφορά σε ακίνητα και κλειστούς χώρους -την ίδια την οικογένεια μας- τίθεται σε δοκιμασία. Και δεν είναι ανάγκη να μας θυμηθεί ο Εγκέλαδος, ούτε να πλημμυρίσει ο τόπος, για να καταλάβουμε «τι εστί βερίκοκο». Όταν θέλουν οι πλανήτες σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να μας κάνουν άνω κάτω, αφήνοντας μας με την αίσθηση ότι δεν είμαστε ασφαλείς ούτε στο ίδιο μας το σπίτι.
Ανοίγοντας λίγο το πλάνο, την θέση του μικρού σπιτιού μας, παίρνει ένα μεγαλύτερο που μπορεί να είναι οι πατροπαράδοτες αξίες μας ή ακόμη και η ίδια η πατρίδα μας. Κι εκεί φαίνονται καπνοί κι αντάρα, που δεν είναι από καμινάδες, ούτε από... τσίκνισμα! Η διχόνοια, αυτή η κατάρα της φυλής, απειλεί να κάνει και πάλι την εμφάνιση της γι αυτό ας έχουμε τον νου μας. Είναι εύκολο να αναβιώσουν παλιές έχθρες, βεντέτες κι οτιδήποτε άλλο θα θέλαμε να ξεχάσουμε αλλά η ζωή ή ίδια δεν μας αφήνει.
Και στην χειρότερη εκδοχή να δούμε τελικά ποιός... καλός άνθρωπος, φορέας ή «δαίμονας» θα ενσαρκώσει τον ρόλο του «Εξολοθρευτή» που ταξιδεύοντας από μιαν άλλη εποχή, θα θελήσει να υφαρπάξει κόπους και θυσίες μιας ζωής. Εδώ κι αν ισχύει το «ο θάνατος σου, η ζωή μου»...

Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Σκορπιοί καλούνται πρώτοι να ψάξουν, να σκάψουν, να ανακαλύψουν πτυχές του είναι τους, να βιώσουν μεταφορικά μια ηφαιστειακή έκρηξη ή να εντρυφήσουν σε μυστήρια και θρύλους. Μαζί τους οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Τοξότες και οι Δίδυμοι που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 15η μοίρα του ζωδίου τους.
Κι αν τους τύχει -αν μας τύχει- μια δύσκολη αποστολή να θυμόμαστε ότι τα κέρδη μας από την επίτευξη του άθλου θα είναι πολλά περισσότερα απ' όσα υπολογίζουμε κι όχι μόνον σε υλικό επίπεδο. Τα ουσιαστικότερα κέρδη είναι για την ψυχή μας, που μέσα από την όποια δοκιμασία, μπορεί να «καπαρώσει» μια θέση για τον Παράδεισο της.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved