Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/10 έως 29/10

Σελήνη στον Λέοντα – Άλλο τι φαίνομαι και άλλο πώς είμαι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/10 έως 29/10


Το τριήμερο της φετινής αργίας εκτός από ηλιόλουστο, προβλέπεται και εντυπωσιακό καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 26/10 στις 7.13 το απόγευμα.
Όσοι ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι αναψυχής, φροντίστε να μην βαρύνετε τις βαλίτσες σας με περιττές αποσκευές, που η Σελήνη αυτή επιθυμεί τόσο.

Στις 27/10 στις 2.41 τα ξημερώματα η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο διατηρεί απωθημένα που καλύπτονται για κάποιο λόγο, αλλά επιφυλάσσονται για αργότερα.
Στις 2.30 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί της Κυριακής εγγυάται μια ευχάριστη μέρα, με ασυνήθιστες δραστηριότητες, εκπλήξεις, καλή διάθεση, ενθουσιασμό και αρκετές εντυπώσεις.
Στις 9.24 το βράδυ όμως, η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο φέρνει στην επιφάνεια κρυφές σκέψεις, ανησυχίες, εμμονές και φοβίες, που δεν καταδεχόμαστε να παραδεχτούμε και να θέσουμε επί τάπητος. Ωστόσο πολλοί θα είναι αυτοί που το βράδυ αυτό θα προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν τα αισθήματα και τις σκέψεις τους.

Στις 28/10 στις 1.57 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, κινεί συζητήσεις και ανακινεί παλιά θέματα που δεν έχουν ακόμα βρει, τουλάχιστον μέσα μας, μια λύση. Για να μην εξελιχθεί το βράδυ σε άσχημη ανάμνηση, ας προσπαθήσουμε να κοντρολάρουμε την πεσιμιστική μας διάθεση.
Στις 2.26 το μεσημέρι η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί, μας προτρέπει να βγούμε από το σπίτι, να πιούμε τον καφέ μας σε ένα εντυπωσιακό μέρος, να διασκεδάσουμε με φίλους και μεγάλες παρέες και ως το βράδυ που θα έχει αντίκτυπο η επιρροή, να έχουμε περάσει μια ξεχωριστή μέρα, γεμάτη ανάλαφρες και όμορφες στιγμές.

Στις 29/10 στις 5.45 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο.

Λέοντες και Υδροχόοι προσπαθήστε να βγάλετε από μέσα σας κάθε τι που σας αγκυλώνει.

Σκορπιοί και Ταύροι αντισταθείτε στη μελαγχολία που σας περιτριγυρίζει χωρίς να μιλάτε πολύ και χωρίς να ανακινείτε θέματα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες ευκαιρία να χαλαρώσετε και να οργανώσετε τα σχέδιά σας χωρίς να βιάζεστε να τα υλοποιήσετε.

Τοξότες, Ζυγοί, Κριοί και Δίδυμοι μπορείτε να απολαύσετε ένα όμορφο τριήμερο, γεμάτο εικόνες και χρώματα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved