Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/10 έως 24/10

Σελήνη στους Διδύμους – Μένω εκτός και κοιτάζω εντός

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/10 έως 24/10

Κάτω από την επιρροή του ακριβέστατου τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα που μας υπενθυμίζει την ανατρεπτική του διάθεση, και λίγο πριν ο Ερμής αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 21/10 στις 7.15 το βράδυ.
Το διήμερο αυτό θα επικρατήσει ιδιαίτερη επικοινωνιακή ένταση που θα έχει και πρακτικές επιπτώσεις.

Στις 22/10 λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00.31, η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν, βοηθά την έμπνευση στο γραπτό λόγο, ενώ η επικοινωνία μας γίνεται με εξιδανικευμένους τρόπους.
Στις 2.46 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Άρη μπορεί να φέρει υπερένταση αν ξενυχτάμε, να δυσκολέψει τον ύπνο μας και να δημιουργήσει προστριβές αν ξενυχτάμε μαζί με άλλους. Όποιος έχει ανάγκη τον ύπνο, αυτό το βράδυ καλό θα ήταν να πάει στο κρεβάτι του νωρίς.
Στις 2.21 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί, συμπίπτει με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις ενθουσιώδεις κινήσεις και συμπεριφορές μας ως το απόγευμα.
Αυτό το διάστημα ας αποφύγουμε κάθε αγορά, ειδικά ότι έχει να κάνει με μηχανές και υπολογιστές.

Στις 23/10 στις 3.35 το πρωί η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας αφήνει εκτεθειμένους σε ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και ερωτικές προσδοκίες.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της κάνοντας το διάστημα αυτό ανασταλτικό για τη δράση μας.

Έως τις 24/10 στις 6.37 το πρωί που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, θα ήταν προτιμότερο να σκεφτόμαστε και να προγραμματίζουμε, παρά να πράττουμε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, μην βιάζεστε να κάνετε και να πείτε πράγματα για τα οποία δεν είστε απολύτως σίγουροι πως δεν θα μετανιώσετε. Κοντρολάρετε την τόσο ευμετάβλητη διάθεσή σας.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι τα καταφέρνετε καλύτερα από όλους μέσω της διπλωματικής οδού. Προσπαθήστε να εστιάζετε στην ουσία και μην χασομεράτε άσκοπα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι δεν χρειάζεται να σκέφτεστε ανάποδα για να λειτουργήσετε ίσια. Κάντε μόνο αυτό που πρέπει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved