Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/10 έως 21/10

Σελήνη στον Ταύρο – Κάνω ότι μπορώ και δεν μπορώ να τα κάνω όλα καλά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/10 έως 21/10

Η Σελήνη σε πλήρη εκλειψιαζόμενη κορύφωση και δράση, περνάει στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα 19/10 στις 10.27 το πρωί, χαλαρώνοντας τις εξτρεμιστικές μας διαθέσεις.

Στις 2.54 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 3.52 η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας επαναφέρουν σε δημιουργική δράση γεμάτη έμπνευση και φαντασία. Από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, μπορούμε να τακτοποιήσουμε δουλειές ρουτίνας με τον πιο ευχάριστο τρόπο, να προγραμματίσουμε ραντεβού, ενώ κάθε καλλιτεχνική ενασχόληση ευνοείται και προωθείται.

Ο χορός και η κίνηση βοηθούν πολύ την ψυχολογία μας, ενώ η παρατεταμένη ανάλυση στα διάφορα θέματα δεν είναι απαραίτητη.


Στις 20/10 στις 3.34 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα καταχωρείται απλά σαν θετική ένδειξη για όσους ξενυχτούν και πασχίζουν πάνω σε οτιδήποτε.

Στις 9.11 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγει το πρωινό της Κυριακής μας με αρκετή γκρίνια και ανικανοποίητη διάθεση.
Ωστόσο η όψη αυτή προσφέρεται ως το απόγευμα να ασχοληθούμε με χειρωνακτικές εργασίες ειδικά με αυτές που σχετίζονται με κηπουρική και κατασκευές. Με αυτή την ενασχόληση δεν θα μας μείνει χρόνος για μελαγχολικές σκέψεις.

Στις 8.51 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει ιδιαίτερα νευρικούς και καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουμε να συζητάμε ένα σημαντικό θέμα και ακόμα περισσότερο να προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε.
Η παρακολούθηση μιας ταινίας θα ήταν η πιο κατάλληλη δραστηριότητα γι αυτό το βράδυ.


Στις 21/10 μια ανάσα μετά τα μεσάνυχτα στις 00.02, η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν, θα σταθεί άγγελος ή δαίμονας, αφού σκοπό έχει να διογκώσει κάθε διάθεση που θα επικρατήσει.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, ώρες οι οποίες καλό θα ήταν να είναι περισυλλογής και όχι δράσης, έως τις 7.15 το απόγευμα που θα περάσει στους Διδύμους.


Ταύροι και Σκορπιοί έχετε την ευκαιρία να πάτε κάτι που θέλετε παραπέρα, αλλά προσέξτε τις κινήσεις σας στις 20/10.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι έχετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να ανοιχτείτε, να εμπιστευτείτε και να καταθέσετε σκέψεις και συναισθήματα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μόνο.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες μετράτε απώλειες και νίκες και εστιάζεστε πιο πολύ στο άμεσο παρελθόν σας. Το άμεσο μέλλον όμως ζητά την ουσιαστική παρουσία σας.

Λέοντες και Υδροχόοι αισθάνεστε άβολα και σαν να σας έχουν αρπάξει κάτι. Η διάθεσή σας είναι πεσμένη και θα ήταν καλύτερα να απομονωθείτε στη ζεστή σας γωνιά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved