Το πάρε-δώσε των άστρων από 17/10 έως 20/10

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 17/10 έως 20/10

Πέμπτη 17/10

Ξαφνική έμπνευση

Σήμερα το μεγάλο όπλο είναι η διαίσθησή σας, αφού μπορεί να ωφεληθείτε από μια ξαφνική έμπνευση. Δικαιούστε επίσης να ποντάρετε στο απροσδόκητο ή να τολμήσετε εκεί που κανείς άλλος δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία. Γενικά είναι πιθανότερο να έχετε βοήθειες ή «τυχερά» από αγνώστους, παρά από τους οικείους σας. Όσον αφορά τις αγορές σας, σε αξεσουάρ και είδη ρουχισμού, επιλέξτε κάτι το ξεχωριστό ή σπάνιο και δεν θα χάσετε, αφού θα τραβάτε τους άλλους σαν μαγνήτης!

Παρασκευή 18/10

Με τα λεφτά των άλλων

Η ημέρα θα προσφέρει σε αρκετούς ευκαιρίες και διευκολύνσεις ιδιαίτερα σε σχέση με δάνεια, αποζημιώσεις ή ασφαλιστικά προγράμματα. Οι πιο τυχεροί θα εισπράξουν ένα γενναίο μπόνους είτε ως φιλοδώρημα για τις υπηρεσίες τους, είτε ως δωρεά-κληρονομιά. Όσον αφορά τις αγορές, οι συνθήκες προοιωνίζουν ένα γενναίο shopping therapy, έστω και με... τα μάτια! Μπορείτε πάντως να κάνετε δικά σας ρούχα υποδήματα ή αξεσουάρ, εφ' όσον το επιτρέπει το βαλάντιο σας.

Σάββατο 19 και Κυριακή 20/10

Ο... κλέψας του κλέψαντος!

Με τον Ποσειδώνα, ενώ πολλές από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να αποδειχθούν μια... τρύπα στο νερό! Από το να κυνηγάτε, λοιπόν, «ανεμόμυλους» είναι προτιμότερο να κάνετε ένα ψυχικό, βοηθώντας πρόσωπα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για υδραυλικές εργασίες, που αυτές τις ημέρες... παίρνουν τα πάνω τους!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved