Αστρολογική επικαιρότητα, 16/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 16/10

Η οικονομία βουλιάζει

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες εχτές και σήμερα ενώ ο κυβερνήτης του ζωδίου, ο Ποσειδώνας βρίσκεται ανάδρομος στη 2η μοίρα. Ως εκ τούτου τα «απόνερα» από υπεξαιρέσεις και αποκρύψεις εσόδων βρίσκονται στο επίκεντρο. Κύριοι πρωταγωνιστές ένας τραγουδιστής, ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ένας πλαστικός χειρουργός που φαίνεται να έχουν διαπράξει οικονομικά αδικήματα. Παράλληλα, όμως η μοίρα που βρίσκεται ο διελαύνων Ποσειδώνας δείχνει ότι η οικονομία «ναυαγεί». Στο χάρτη της Ελλάδος (24/7/1974) περνά από τον 9ο οίκο και οι νόμοι γίνονται κλέφτες ενώ ο κίνδυνος για «υφαρπαγή» χρημάτων, όσο ο Ποσειδώνας είναι στη 2η μοίρα με την εγκυρότητα του νόμου γίνεται μεγαλύτερος. Αυξημένες και οι πιθανότητες για πτωχεύσεις, οικονομικά σκάνδαλα και κουκουλώματα σε παγκόσμιο επίπεδο το διάστημα που ο Ποσειδώνας θα είναι στη 2η μοίρα, δηλαδή ως το Δεκέμβριο.

Διασώθηκαν λαθρομετανάστες

Όπως είπαμε η Σελήνη βρίσκεται από χθες στους Ιχθύες το ζώδιο που σχετίζεται με τη θάλασσα αλλά και την παρανομία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση στο λιμάνι της Καλαμάτας προκειμένου να ρυμουλκηθεί θαλαμηγός με 73 Σύριους λαθρομετανάστες. Σύμφωνα, με τις πρώτες πληροφορίες η θαλαμηγός έμεινε από καύσιμα. Μπορεί να πρόκειται για καθαρή λαθρομετανάστευση που «βαπτίστηκε» διάσωση; Ας ελπίσουμε πως όχι και ότι τα γεγονότα είναι πραγματικά και θα αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που προσπάθησαν να μεταφέρουν παράνομα μετανάστες.

Γαλλία: Το «χαστούκι» της Λεπέν στον Ολάντ

Μεγάλη νίκη πέτυχε το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν στις δημοτικές εκλογές της Γαλλίας. Ο υποψήφιος του ακροδεξιού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» Λορέν Λοπέ επικράτησε έναντι της κεντροδεξιάς Κατρίν Ντελζέρ με ποσοστό 53,9%. Παρά το γεγονός ότι η υποψήφια του UMP είχε και την υποστήριξη του Ολάντ, που ανήκει στη σοσιαλιστική παράταξη, δεν μπόρεσε να ανακόψει το ρεύμα του Λοπέ. Καλώς ή κακώς η ακροδεξιά και γενικότερα κόμματα που θα κινηθούν στα άκρα σε σχέση με την κρατούσα τάξη μέχρι το 2019 θα υφίστανται στην Ευρώπη λόγω του Ουρανού στον Κριό.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved