Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 27 έως 29/4

Η Σελήνη στους Ιχθείς. Όνειρο, φυγή και υπέρβαση...

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 27 έως 29/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

 

 

Η Σελήνη στους Ιχθείς

Η μυστήρια γυναίκα ανανεωμένη και φρέσκια, σαν να έχει κολυμπήσει σε μαγικά κρυστάλλινα νερά, βρίσκεται στο κατώφλι του ζωδίου των Ιχθύων, σήμερα 27/4 στις 7:57 το πρωί.

 

Η επιρροή της συνόδου με τον Ποσειδώνα στις 9:06 το πρωί, θα ξεκινήσει τη μέρα σαν τις νεράιδες, που εμφανίζονται και μαλακώνουν τον ανθρώπινο πόνο.

Μία διαφορετική ημέρα που μοιάζει σαν παραμύθι με ανάλογο τέλος.

Έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση, καλλωπισμός, ρομαντισμός, καλλιτεχνική υπερδιέγερση, είναι τα κύρια συστατικά της νεραϊδόσκονης, που σκορπίζεται στα κεφάλια μας εισχωρώντας σαν ευεργετικό αιθέριο έλαιο στα τοιχώματα.

Ως το βράδυ, είναι βέβαιο πως ο καθένας μας θα έχει ζήσει το δικό του παραμύθι, ειδικά οι Ιχθείς των πρώτων ημερών, που παρασύρουν και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ταύρους και Αιγόκερους σε ένα κυκλικό χορό, με αιθέρια λικνίσματα και θεραπευτικά αποτελέσματα.

 

Στις 22:25 το εξάγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, έρχονται για να τοποθετήσουν στην ημέρα, το κόκκινο χαλί, που πάνω του θα στροβιλιστούν οι πιο εκπληκτικές υπερβάσεις μας.

Η επιρροή τους αρχίζει από το απόγευμα, χαρίζοντάς μας ζωτικότητα, ενέργεια, ψυχική ευεξία, ανακαλύπτοντας πτυχές μέσα μας, που δεν φανταζόμασταν πως υπήρχαν ή έμοιαζαν με την κοιμισμένη βασιλοπούλα του παραμυθιού.

Η δημόσια συναναστροφή μας, θα μοιάζει με μοίρασμα λουλουδιών από πλαισιωμένους θαυμαστές κι εμείς θα νιώθουμε σαν πορσελάνινα βάζα, που καλούνται να τα φιλοξενήσουν.

Αισθανόμαστε σαν να είμαστε οι πρωταγωνιστές του ρομαντικού έργου του Σαίξπηρ «Όνειρο θερινής νυκτός» που οι σκηνές διαδραματίζονται η μία μετά την άλλη, μέχρι να εμφανιστούν τα ξωτικά.

 

Την επόμενη μέρα 28/4 η Σελήνη στους Ιχθείς δεν έχει άλλο πλανητικό συναπάντημα, παραμένοντας στην γλυκιά ουτοπία του ζωδίου, ενώ εμείς απολαμβάνουμε τον απόηχο της μαγευτικής αυτής περιπέτειας.

 

Σαν ξύπνημα από βαθιά νάρκωση, ανοίγουμε σιγά - σιγά τα μάτια το πρωί της 29ης, ενώ ακόμα μαζεύουμε από τα μαλλιά και τα ρούχα μας, τα ανθάκια του παραμυθιού μας.

Η επαναφορά είναι γρήγορη και επιτακτική, αφού η Σελήνη στις 20:33 μπαίνει στο ζώδιο του Κριού, που δεν συμμερίζεται τα παραμύθια, όσο την ορμή ενός καταρράχτη.

 

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved