Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/10 έως 15/10

Σελήνη στον Υδροχόο – Πάμε μια βόλτα στο παζάρι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/10 έως 15/10


Ένα ευδιάθετο και ενθουσιώδες διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 12/10 στις 9.00 το βράδυ.
Το Σαββατόβραδο μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικό και με πρωτότυπες ασχολίες.

Στις 13/10 στις 7.04 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη ανοίγει την Κυριακή μας με τάση να διασκεδάσουμε, να εξορμήσουμε, να βρεθούμε με φίλους και να απολαύσουμε την παρέα τους.
Στις 2.11 το μεσημέρι η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ουρανό εντείνει ακόμα περισσότερο την πρωινή μας διάθεση, ενώ αισθανόμαστε απελευθερωμένοι από στεγανά και σκέψεις, που μας κρατούσαν στάσιμους.
Μέσα σε όλη αυτή τη ριζοσπαστική διάθεση και την τάση να αισθανθούμε σαν τα παιδιά των λουλουδιών, η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Κρόνο στις 4.20 το μεσημέρι, διχάζει και δημιουργεί αναστολές, ενοχές, ίσως και κάποιες τύψεις ως το βράδυ.
Η κόντρα ανάμεσα στο επιθυμητό και στο δέον γίνεται για πολλούς μια μάχη, ενώ το τι θα επικρατήσει εξαρτάται από την ψυχολογική διάθεση του καθενός και τις συνθήκες εκείνης της στιγμής.
Στις 10.57 το βράδυ η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ερμή μπλοκάρει την επικοινωνία, νομίζοντας πως ή εμείς είμαστε «στραβοί» ή «στραβά» αρμενίζουν οι άλλοι.
Επιπλέον για κάποιους μπορεί να υπάρξει κίνδυνος παρεξήγησης των προθέσεων ή των λεγόμενών τους. Αν αυτό το βράδυ δεχτούμε παράπονα, ας μην σπεύσουμε να αισθανθούμε τύψεις, αλλά να βρούμε τον ουσιαστικό λόγο που ο άλλος παραπονιέται.

Στις 14/10 στις 8.45 το πρωί η εβδομάδα και η ημέρα ανοίγουν με την αρμονική όψη με τον Ήλιο, η οποία μας συνοδεύει ως αργά το απόγευμα.
Η ημέρα είναι ιδανική για διευθετήσεις, διακανονισμούς, κλείσιμο συμφωνίας, αγορές, υπογραφές, εξομάλυνση σχέσεων, απόφαση συγκατοίκησης ή ενός σμιξίματος και γενικότερα είναι πλήρως διαθέσιμη για να την εκμεταλλευτούμε για το καλό μας.
Στις 11.28 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από αργά το απόγευμα μας βάζει σε λογικές άμεσης κινητοποίησης ως προς την ικανοποίηση των επιθυμιών μας.
Η ένταση θα είναι μεγάλη, αλλά η εσωτερική μας διέγερση μας διατηρεί ακμαίους και αποφασισμένους.

Στις 15/10 μόλις 7 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, για ένα απολαυστικό διήμερο 48ωρου ρέικι.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί και Λέοντες κάντε κάτι διαφορετικό, επιδιώξτε να συναντήσετε ανθρώπους και φίλους που θα σας κάνουν ένα κλικ παραπάνω στο μυαλό και αφήστε τους εαυτούς σας ελεύθερους. Απενοχοποιηθείτε.

Σκορπιοί και Ταύροι μην κολλήσετε σε δισταγμούς. Μπορεί να σας προβληματίζουν κάποιες συμπεριφορές, ή καταστάσεις, αλλά προσπαθήστε να μην είστε καχύποπτοι.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Καρκίνοι ακολουθείτε το ρεύμα πρόθυμα, δεν προβάλλετε αντιστάσεις ούτε και θέλετε να έχετε τον πρώτο λόγο. Ακολουθείτε τις πρωτοβουλίες των άλλων και αποτελείτε μια ευχάριστη έκπληξη και για εσάς και για τους άλλους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved