Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/10 έως 12/10

Σελήνη στον Αιγόκερω – Όνειρα και απωθημένα και φιλόδοξα ντυμένα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/10 έως 12/10


Βαρύ και ασήκωτο θα είναι το διήμερο που ακολουθεί για τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες των περισσότερων, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 10/10 στις 6.58 το απόγευμα.
Η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 11.10 το βράδυ μπορεί να δώσει έμπνευση στα σχέδιά μας, μια ωραιότατη υπεκφυγή ή μια καθοριστική κίνηση που θα διασώσει μια κατάσταση.

Στις 11/10 η μέρα από το πρωί το μεσημέρι, δεν προσφέρεται για σημαντικές αποφάσεις, συναντήσεις, κλείσιμο συμφωνιών, διαπραγματεύσεις με ανώτερους στη δουλειά ή άτομα κύρους, εφόσον στις 9.39 και στις 11.34 το πρωί, οι δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα δεν βοηθούν τα αίσια αποτελέσματα.
Προσοχή στις εντάσεις, στα νεύρα, στο άγχος και στις παρορμητικές κινήσεις.
Στις 1.08 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Κρόνο αυξάνει την αξιοπιστία και τη σύνεση και τη δική μας και των άλλων, ενώ στις 5.03 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ερμή δίνει σαφείς κατευθύνσεις και έξυπνους ελιγμούς. Από το απόγευμα ως το βράδυ έχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε καλά τις κινήσεις μας ειδικά πάνω σε ένα θέμα που μας καίει, να συλλέξουμε πληροφορίες και να συζητήσουμε πολύ, ώστε να καταλήξουμε σε μια απόφαση. Μια έρευνα αγοράς πολύ προσεκτική θα μας ανοίξει τα μάτια και τη διάθεση.

Στις 12/10 στις 2.02 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο μας καταβάλλει, αισθανόμενοι κουρασμένοι και αποκαμωμένοι, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση από αργά το προηγούμενο βράδυ. Θα ήταν προτιμότερο αυτό το βράδυ να πάμε για ύπνο νωρίς και να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε με κάθε τρόπο.
Στις 3.05 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Δία εξάπτει την υπερβολή, από την άποψη πως κάτι μας έχει καρφωθεί στο μυαλό και δεν μπορεί να καθησυχαστεί με τίποτα, ούτε ακόμα και στον ύπνο μας.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της και καλό θα ήταν να αναβάλλουμε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις. Μόνο περισυλλογή και ηρεμία χρειάζονται, ως τις 21.00 το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι κάντε υπομονή, δείξτε ψυχραιμία, τιθασεύστε τις παρορμήσεις σας και μην δοκιμάσετε τις αντοχές και την τύχη σας. Ο εκνευρισμός και η ένταση δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Δαμάστε τις επιθυμίες σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες και Παρθένοι είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και να πράξετε το καλύτερο και το πιο συμφέρον για εσάς. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι συνειδητοποιείτε πως αν δεν αλλάξετε τακτική το ποθητό δεν έρχεται. Επειδή όμως δεν το βάζετε με τίποτα κάτω, κάνετε τα πάντα προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved