Αστρολογική επικαιρότητα, 11/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 11/10

Τσουχτερός χειμώνας, χωρίς σταγόνα πετρέλαιο

Όπως έχουμε γράψει στις προβλέψεις για την Ελλάδα, με βάση την τελευταία ηλιακή της επιστροφή, η παρούσα κυβέρνηση θα είναι η σκληρότερη των τελευταίων ετών ενώ αναμένεται ένας χειμώνας με έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα. Το πετρέλαιο θα βρίσκεται και φέτος στα ύψη, με την κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι δίνει έναν υπέρ πάντων αγώνα με την Τρόικα για μια μείωση μόλις 5 λεπτά/ανά λίτρο. Και το υπόλοιπο, 1,20 που βρίσκεται; Πάντως όχι στην τσέπη του Έλληνα. Αν δεν έχετε, προμηθευτείτε εσωθερμικά, χοντρά μάλλινα ρούχα, πουλόβερ και κουβέρτες. Μονώστε τις χαραμάδες από τις πόρτες και γενικότερα ετοιμαστείτε για τον κρύο χειμώνα που έρχεται...

Η Δικαιοσύνη χειρίστηκε ορθά ή όχι την υπόθεση «Χρυσή Αυγή»;

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα Οκτωβρίου 2013 γράφουμε για νομικές εμπλοκές και κενά που δημιουργούν ένα χαμό και πράγματι το εισαγγελικό πόρισμα του κ. Βουρλιώτη για τη Χρυσή Αυγή που οδήγησε στις αυτόφωρες συλλήψεις των βουλευτών της βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος. Αρχικά από την κυβέρνηση, γιατί δεν ήταν αρκετό για να επιφέρει την προφυλάκιση όλων των μελών της Χ.Α. Έπειτα, από φωνές της αριστεράς αλλά και από ποινικολόγους όπως ο Μ. Δημητρακόπουλος που το χαρακτήρισε τουλάχιστον ατελές διότι κατά τη γνώμη του ποινικά δεν τεκμηριώνει στο ελάχιστο την κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης. Το σίγουρο είναι πως στο κοινό αίσθημα έχει δημιουργηθεί σύγχυση.

Ποιός τελικά βγαίνει κερδισμένος από το όλο θέμα με τη Χρυσή Αυγή;

Επίσης, στα Σεληνιακά φαινόμενα του Οκτωβρίου γράφουμε ότι η επίδειξη ισχύος από την πλευρά της κυβέρνησης ίσως της γυρίσει μπούμερανκ. Ήδη, οι Financial Times σε άρθρο τους επισημαίνουν ότι από το θέμα της Χρυσής Αυγής είναι πολύ πιθανόν να βγει κερδισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό γιατί η κυβέρνηση, αντί να εξαφανίσει την Χ.Α, τελικά την έκανε να φαίνεται στα μάτια του λαού ως το θύμα ενός πολιτικού συστήματος που μαζί με την κακοδιοίκηση τον σπρώχνει στο χείλος του γκρεμού. Θυμάστε τι έχουμε γράψει στις προβλέψεις για την Ελλάδα, με βάση την ηλιακή της επιστροφή στο β' μέρος; «Το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου θα παιχθεί σοβαρό πολιτικό παιχνίδι.» Θυμηθείτε επίσης ότι έχουμε γράψει ότι για τη Νέα Δημοκρατία έρχονται τα χειρότερα και για τον Αλέξη Τσίπρα τα καλύτερα.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved