Το πάρε-δώσε των άστρων από 10/10 έως 13/10

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 10/10 έως 13/10

Πέμπτη 10/10

Μόνον τα απαραίτητα

Η ημέρα δεν ευνοεί τα ανοίγματα, ούτε τις αγορές, παρότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να νομίσετε το αντίθετο, αφού οι ευκαιρίες θα δείχνουν πολύ πειστικές. Αν τυχόν ξεθαρρέψετε και ενδώσετε σε υποσχέσεις και υποτιθέμενες προοπτικές, το πιθανότερο είναι να βρεθείτε εκτεθειμένοι ή ζημιωμένοι. Φροντίστε πρωτίστως να καλύψετε υπαρκτές αναγκαιότητες που σήμερα θα αποδειχθούν εξαιρετικά πιεστικές. Αν σας τεθεί θέμα οικονομικής συνεργασίας, δώστε μεγάλη προσοχή στους όρους της, ώστε να εξασφαλίσετε την όσον το δυνατόν ομαλότερη... λύση της!

Παρασκευή 11/10

Τύχη και ατυχία κάνουν «κόντρες»

Και βέβαια επειδή εσείς δεν μπορείτε να γνωρίζετε εκ των προτέρων αν ανήκετε στους άτυχους ή τους τυχερούς, καλό είναι να κινηθείτε φυλάγοντας πρώτα τα νώτα σας. Έτσι κι αλλιώς η τύχη έρχεται αβίαστα και δωρεάν, δεν θέλει δηλαδή ιδιαίτερη προσπάθεια και σκέψη, οι οποίες αντιθέτως απαιτούνται για τα δύσκολα. Τα καλά νέα πάντως είναι ότι σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πουλήσετε κάτι που δεν χρειάζεστε και μάλιστα σε τιμή... έκπληξη! Από την άλλη πλευρά προσπαθήστε να μην πέσετε εσείς θύμα, χρυσοπληρώνοντας κάποιο υποτιθέμενο «κελεπούρι»...

Σάββατο 12 και Κυριακή 13/10

Σπατάλες

Το διήμερο δεν είναι αρνητικό, κάθε άλλο, αφού το χρήμα κυκλοφορεί, έστω και δανεικό! Υπάρχει ωστόσο διαφορά ανάμεσα στις μετρημένες κινήσεις που με την βοήθεια της τύχης μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα και στις σπατάλες, που και αχρείαστες είναι και θα δημιουργήσουν προσεχώς ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα στον ισολογισμό σας. Απλώστε λοιπόν το χέρι σας μέχρι εκεί που φτάνει... Οι πιο τυχεροί πάντως θα καρπωθείτε πλεονεκτήματα από την καλή διάθεση των άλλων, που σε ορισμένες περιπτώσεις θα φανούν εξαιρετικά ανοιχτοχέρηδες σε δώρα ή κεράσματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved