Αστρολογική επικαιρότητα, 7/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 7/10

Άδειασε την κυβέρνηση για το θέμα της Χρυσής Αυγής ο κ. Ρουπακιώτης

Γενέθλια είχε την Παρασκευή το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (4/10/1974) και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της ευχήθηκε με απίστευτες καταγγελίες, όσον αφορά το θέμα της Χρυσής Αυγής. Υποστήριξε ότι οι διώξεις κατά της Χ.Α έγιναν καθ' υπόδειξη ΗΠΑ, Κομισιόν και εβραϊκών οργανώσεων. Αν θυμάστε στους Χρησμούς Οκτωβρίου 2013 αναφέρουμε ότι αφενός το κλίμα θα αντιστραφεί όσον αφορά το θέμα της Χ.Α και ότι για τη Νέα Δημοκρατία ξεκινά μια ηλιακή χρονιά με καταστροφικές εξελίξεις. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Πάντως, οι αποκαλύψεις Ρουπακιώτη ήταν ένα πρώτο δείγμα που έδωσε στα γενέθλιά της Ν.Δ. ο Ουρανός της ηλιακής επιστροφής, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο της. Και έπεται συνέχεια.


Πενία τέχνες κατεργάζεται!

Ένα καινοτόμο εγχείρημα ξεκίνησε την Πέμπτη στη Λάρισα. Όπως βάζει κάποιος την κάρτα στο ATM για να βγάζει χρήματα, έτσι μπορεί να βάζει κέρματα ή προπληρωμένη κάρτα για να βγάζει γάλα που έρχεται κατευθείαν από την παραγωγή. Η Ιδέα ανήκει στα μέλη του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Λάρισας – Πιερίας. Την ευχή πάντως του Δία στον Καρκίνο, που τιμά τα παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα, θα την έχουν, όπως και την υποστήριξη του κόσμου που επιστρέφει στα καλά ελληνικά αγαθά.


Ξέχνα ρε Μπίλι για λίγο το φαί

Σε δείπνο απίστευτης χλιδής στη Νέα Υόρκη βρέθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Μπιλ Κλίντον προκειμένου να μαζέψουν λεφτά για την Ελλάδα. Ο Μπιλ Κλίντον, σαν άλλος Τόνυ Μπλερ στην Αλβανία, δήλωσε θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την Ελλάδα. Λίγο ακόμα και θα τον πίστευα κοτζάμ Πλανητάρχη. Με τον διελαύνοντα όμως Ποσειδώνα στον 9ο οίκο της Ελλάδος που σχετίζεται με το εξωτερικό και αυτός που έχει πρόσωπο αγγέλου μπορεί να πάρει διαβόλου. Mr Klinton, βοήθησε πρώτα τη χώρα σου που είναι σε χειρότερα χάλια και άσε μας εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved