Το πάρε-δώσε των άστρων από 7/10 έως 9/10

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 7/10 έως 9/10

Δευτέρα 7/10

Των φρονίμων τα παιδιά...

Η ημέρα δεν ευνοεί ούτε τις επενδύσεις, ούτε τις αγορές, ενώ δεν είναι γόνιμη για πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Αντιθέτως κατά τη διάρκεια της αναμένεται να αναδειχθούν αναγκαιότητες που δεν μπορεί να αγνοηθούν κι εδώ θα φανεί πόσο καλά προετοιμασμένοι είστε. Με το βάρος να πέφτει στα τεχνικά προβλήματα και τις «αβαρίες», στην θετική εκδοχή η πρόνοια σας θα σας δικαιώσει, στην αρνητική όμως θα σκεφτείτε το γνωστό «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα».

Τρίτη 8/10

Λιτότητα και οικονομία

Το κλίμα εξακολουθεί να είναι άγονο για κάθε είδους επεκτατικές ή κερδοσκοπικές κινήσεις, εκτός και αν ηλικιακά ανήκετε στην ομάδα άνω των... ηντα, οπότε μπορείτε να ελπίζετε στην συνδρομή της τύχης. Τεχνικές και άλλες δυσκολίες μπορεί να σας «στριμώξουν», ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα ταλαιπωρηθείτε από την έλλειψη συνεννόησης ή τεχνικών μέσων. Αποφύγετε τέλος τις αγορές, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προμηθευτείτε κάτι το ελαττωματικό, ενώ ίσως είναι σκόπιμο να ενδώσετε από μόνοι σας σε ένα πρόγραμμα λιτότητας, πριν σας... επιβληθεί!

Τετάρτη 9/10

Πέρα βρέχει...

Η ημέρα μοιάζει με όαση στην έρημο της δυστοκίας, όχι τόσο γιατί εξαφανίζονται τα προβλήματα αλλά επειδή αλλάζει η ψυχολογία σας. Αυτό βέβαια μπορεί να σας οδηγήσει σε αχρείαστα έξοδα, υπαγορευμένα από την χαλαρότητα, από την άλλη πλευρά όμως δεν είναι δυνατόν να βρίσκεστε διαρκώς υπό πίεση. Ακόμη και η βοήθεια σε πρόσωπα που ίσως δεν την χρειάζονται θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε. Όσον αφορά τις αγορές σας, αρώματα, άνθη, καλλυντικά, οινοπνευματώδη και είδη διακόσμησης είναι αρκετά ψηλά στη λίστα, σε κάθε περίπτωση όμως προσέξτε τις απομιμήσεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved