Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/10 έως 8/10

Σελήνη στον Σκορπιό – Κατά βάθος μόνος και σύντροφός μου ο χρόνος

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/10 έως 8/10

Με ένα σημαντικό ειδικό βάρος που έχει εντοπιστεί από τις προηγούμενες ημέρες, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 6/10 στις 11.34 το πρωί, για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε όλα εκείνα που μας απασχολούν.

Στις 4.44 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ουσιαστικά όλη την ημέρα, μας διατηρεί σε μια ήρεμους και περίσκεπτους. Η ημέρα (σύμφωνα πάντα με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό) είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με τα ενδιαφέροντά μας ειδικά τα καλλιτεχνικά, να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα στο χώρο μας, να στραφούμε σε πιο εσωτερικές διαδικασίες και να κοντρολάρουμε τα συναισθήματά μας.


Στις 7/10 στις 3.11 μετά τα μεσάνυχτα και σχεδόν παράλληλα στις 3.19, οι αρμονικές όψεις με Πλούτωνα και Ερμή αντίστοιχα, μπορούν να μας χαρίσουν εξαιρετικές συζητήσεις που θα εκφράσουν τα αληθινά μας αισθήματα και την ουσία τους.
Τις όψεις αυτές που επηρεάζουν από το προηγούμενο βράδυ θα ήταν χρήσιμο να τις εκμεταλλευτούν, όσοι έχουν εκκρεμότητες και συνειδησιακές αμφιβολίες.
Στις 6.08 το πρωί η σύνοδος με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα ως το μεσημέρι με εγκρατείς συμπεριφορές, προσεγμένες κινήσεις και επιφυλακτικές προθέσεις. Ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση δεν χωρούν στην ημέρα, ενώ με σύνεση και μέθοδο θα επιτύχουμε πολλά.
Στις 8.33 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, μας χαρίζει ένα όμορφο βράδυ, για κάποιους πολύ συγκινησιακό και για άλλους πολύ διασκεδαστικό.
Όπως και να' χει, αν μπορούμε αυτό το βράδυ, ας κάνουμε κάτι ξεχωριστό.


Στις 8/10 πλέον στις 7.54 το πρωί η μέρα ανοίγει με τη δυσαρμονική όψη με τον Άρη, που σημαίνει πως ως το μεσημέρι, ας μην προγραμματίσουμε καμία σημαντική δουλειά, ραντεβού ή συνδιαλλαγή. Επίσης να θυμόμαστε πως η υπερβολική αυτοπεποίθηση δεν κρύβει καλά τις ανασφάλειές μας.
Στις 3.22 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για ένα διήμερο ευχαρίστησης, ανεμελιάς και περιπέτειας, σαν ταξιδάκι αναψυχής.


Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ισορροπήσει συναισθηματικά και πνευματικά, μέσα από διαδικασίες και ανθρώπους που σας προκαλούν ανάταση.

Σκορπιοί και Ταύροι αποφύγετε στις 7/10 από το πρωί έως το μεσημέρι να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις και μην παραιτείστε από τις προσδοκίες σας.

Λέοντες και Υδροχόοι κατεβάστε λίγο τον πήχη και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας. Λίγη ταπεινοφροσύνη θα σας αναδείκνυε περισσότερο.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες διατηρείτε χαμόγελα αισιοδοξίας και αποτελείτε πηγή χαράς για τους άλλους. Προσοχή στη δική σας εσωτερική υπερκόπωση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved