Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/10 έως 6/10

Σελήνη στον Ζυγό – Η Νέα Σελήνη του «Ή ταν ή επί τας»

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/10 έως 6/10



Κεραυνοβολημένο προβλέπεται το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 4/10 στις 6.00 το πρωί, για να ξεκινήσει τη Νέα της φάση με εντυπωσιακό τρόπο.
Ως αργά το απόγευμα πάντως, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό χωρίς κανένα πλανητικό συναπάντημα, μπορούμε να απολαύσουμε τη θέση της χαρίζοντας στον εαυτό μας ένα massage, μία επίσκεψη σε spa, επισκεπτόμενοι κομμωτήριο, αισθητικό, ανθοπωλείο, πίνοντας καφέ σε καλλιτεχνικά στέκια, παρευρισκόμενοι σε εκθέσεις τέχνης και βολτάροντας σε μαγαζιά.
Από το απόγευμα και μετά αρχίζει το «Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες» κατά το επαναστατικό άσμα που αρμόζει στην περίπτωση, εφόσον στις 10.22 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα κάνει την αρχή στο χορό του μπαρουτιού.

Στις 5/10 και 56 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μαζί με τη δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, συνθέτετε μια αναταραχή η οποία κορυφώνεται στις 3.34 το πρωί με τη συνάντηση Σελήνης – Ήλιου και την πραγματοποίηση της φάσης της Νέας Σελήνης.
Όλο αυτό το σκηνικό μας λέει πως το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου θα είναι καθοριστικό αν όχι για όλους αλλά για τους περισσότερους, διότι σηματοδοτεί την αφετηρία καινούργιων δεδομένων. Το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να ετοιμαστούμε για μια νέα εβδομάδα όπου θα καταθέσουμε νέους στόχους και καινούργιες προσδοκίες, ενώ θα ξεκαθαρίσουμε τις πάσης φύσεως σχέσεις μας.
Στις 3.49 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Δία, διογκώνει ακόμα περισσότερο την ένταση και τη νευρικότητα που επικρατεί και ως το βράδυ θα βλέπουμε τρισδιάστατα και τη χαρά μας και τη λύπη μας. Προσοχή χρειάζεται στην υπερβολή, στο πάθος και στην αδιαλλαξία.

Στις 6/10 στις 1.28 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, έρχεται για να δωροδοκήσει την ένταση, να την καλοπιάσει και να της δείξει πρόθυμα μια άλλη πλευρά της δραστηριότητας. Η αρμονία μπορεί να επιτευχθεί μετά από τη διαμάχη και πολλά θέματα να λυθούν αξιοπρεπώς και μονιάζοντας με τους άλλους.
Στις 11.34 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό κουβαλώντας την επιρροή της Νέας φάσης της, αλλά εκδηλώνοντάς την διαφορετικά.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Κριοί και Αιγόκεροι δίνετε μάχη για να κατακτήσετε όσα θέλετε και τα θέλετε πολύ. Γι αυτόν το λόγο δείξτε κατανόηση και όχι αδιαλλαξία, ακούστε τον πόνο του άλλου, μπείτε στη θέση του και έπειτα αποφασίστε σαν σοφός και όχι σαν εξαγριωμένος ναυαγός.

Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι έχετε την τύχη με το μέρος σας σε κάθε καινούργιο ξεκίνημα και ότι και αν ξεκινήσετε τώρα, θα σας δώσει καρπούς αργότερα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι το μόνο που δεν σας επιτρέπεται να κάνετε είναι να είστε αναποφάσιστοι με το πρόσχημα να κερδίσετε χρόνο. Εδώ και τώρα και όχι αναβολές, διότι εσείς θα χάσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved