Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/10 έως 4/10

Σελήνη στην Παρθένο – Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/10 έως 4/10


«Με την πρώτη σταγόνα της βροχής σκοτώθηκε το καλοκαίρι», όπως γράφει και ο Μέγας ποιητής και το Φθινόπωρο ήρθε στην ώρα του, με τη Σελήνη να περνάει στην Παρθένο σήμερα 1/10 στις 9.52 το βράδυ.
Ωστόσο η βροχερή και μελαγχολική πρωτομηνιά μπορεί με λίγη φαντασία, έμπνευση και καλή πρόθεση, να μετατραπεί σε ένα καταφύγιο σκέψεων και ησυχαστήριο δυνάμεων.
Το διήμερο αυτό μας δίνει όλες τις ευκαιρίες να βάλουμε σε τάξη την εσωτερική μας ακαταστασία.

Στις 2/10 στις 3.43 το πρωί η αντίθεση με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 4.03 η αρμονική όψη με τον Ερμή, μας προδιαθέτουν από το προηγούμενο βράδυ να ταξιδέψουμε τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας, να ξενυχτήσουμε γι αυτές, να τις προσφέρουμε στους άλλους ειδικά μέσω γραπτού λόγου και γενικότερα να αναλύσουμε βαθιά κάθε συναίσθημα και προσδοκία.
Στις 3.04 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και στις 5.13 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Κρόνο, σηματοδοτούν ολόκληρη την ημέρα με την επιρροή τους.
Μια επιρροή που μοιάζει τόσο καταλυτική και σίγουρη, που δεν χωράει καμία αμφιβολία για το ξεκάθαρο νόημα των πραγμάτων. Ιδανική ημέρα να τακτοποιήσουμε κάθε τι διαδικαστικό και γραφειοκρατικό, να διασαφηνίσουμε και να ανταλλάξουμε σαφείς κουβέντες και εξηγήσεις. Επιπλέον η τάση μας να βοηθάμε συνανθρώπους και όποιους το έχουν ανάγκη, θα μας δώσει μία άλλη οπτική περί ουσίας της καθημερινότητας.

Στις 3/10 στις 8.57 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία, ανοίγει την ημέρα με όμορφη διάθεση και τάση να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, κάνοντας αισιόδοξες σκέψεις που δεν ξεφεύγουν από τα όρια και δεν υπερβάλλουν.
Στις 9.57 το βράδυ η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, δίνει άλλη λογική στον έρωτα, μας φέρνει κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργεί τάση για συζητήσεις που θα καταλήξουν σε σφιχταγκαλιάσματα. Ιδανικό βράδυ να βγούμε έξω χαλαρά, κάτω από μια χαμηλών τόνων ατμόσφαιρα.

Στις 4/10 στις 6.00 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για να συναντηθεί με τον Ήλιο σε μια φάση δύσκολη και σκληρή για νέα ξεκινήματα.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες και Καρκίνοι, αυτό το διήμερο να είστε ο εαυτός σας, να δοθείτε ολόψυχα, να μην κρατήσετε άσους στο μανίκι, να εκφραστείτε και να βγάλετε εις πέρας κάθε πεζή καθημερινή δραστηριότητα.

Δίδυμοι και Τοξότες μην σπαταλάτε άσκοπα τα λόγια σας χάνοντας την ουσία. Εστιαστείτε εκεί που θέλετε γιατί να θυμάστε πως «όταν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς».

Ζυγοί και Κριοί, ανασυντάξτε δυνάμεις σαν να προετοιμάζεστε για μια δύσκολη επέμβαση. Βάλτε τα όλα σε μια σειρά και περιμένετε με ετοιμότητα και θάρρος.

Λέοντες και Υδροχόοι συνεχίστε να καταστρώνετε τα σχέδιά σας ανενόχλητοι, έως ότου να τα βάλετε σε εφαρμογή, ευχόμενοι όχι ενοχλημένοι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved