Αστρολογική επικαιρότητα, 1/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 1/10

Νεκρός ή ζωντανός σαν να 'μουνα Σκορπιός

Η Χρυσή Αυγή είναι Σκορπιός (1/11/1993) και μάλιστα με ένα νεφέλωμα στο ζώδιο που εξουσιάζει ο Πλούτωνας. Είναι αυτοκαταστροφική και ικανή να αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της. Όπως έλεγε και ο Συνταγματάρχης στην ταινία του Ράμπο, «αυτό που εσείς το λέτε κόλαση αυτοί το λένε σπίτι τους». Ο διελαύνων Ποσειδώνας τετραγωνίζει το Βόρειο Δεσμό της Χρυσής Αυγής και αυτό δείχνει θολές καταστάσεις ενώ ο διελαύνων Κρόνος σε σύνοδο με τον Ήλιο της έφερε τον περιορισμό των μελών της. Ως Σκορπιός είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Το πολύ – πολύ με τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε εξάγωνο με τον Ήλιο της να αλλάξει όνομα. Ο Οκτώβριος θα είναι επίσης ένας δύσκολος μήνας καθότι ο Ωροσκόπος τόσο της Νέας Σελήνης (5/10) όσο και της Πανσελήνου (19/10) βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου της Χρυσής Αυγής δείχνοντας: αρρώστια, πένθος, θάνατος, τέλος σχέσεων.

Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι ο Αθάνασιος Διάκος

Ο διελαύνων Ουρανός μέσα από τον 12ο οίκο του γενικού γραμματέα της Χ.Αυγής έφερε αποκαλύψεις ενώ ο διελαύνων Πλούτωνας σε σύνοδο με το Μεσουράνημα του πλήττει τη φήμη του με σκληρές κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Συγχρόνως, αμφότεροι σηματοδοτούν αλλαγές και μεταμορφώσεις που θα αιφνιδιάσουν. Το έργο των υπηρετών της Θέμιδος θα είναι δύσκολο, όταν ο διελαύνων Ουρανός θα τριγωνίσει τον Κρόνο του δίνοντας του την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς.

Τελικά ποιός συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα;

Μέχρι και την Παρασκευή ακούγονταν ότι η όμορφη αστυνομικός Αγγελική ήταν αυτή που συνέλαβε το Γ. Ρουπακιά και για αυτό επρόκειτο να βραβευθεί από τον Κάρολο Παπούλια. Το μεσημέρι όμως της συγκεκριμένης μέρας με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό τα πράγματα ανατράπηκαν. Τελικά όπως προέκυψε μετά την κατάθεση της αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ τη σύλληψη δεν την έκανε εκείνη αλλά ένας συνάδελφος της. Ο Ερμής ανάδρομος αργεί 20 μέρες. Τι ακριβώς άραγε έγινε;




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved