Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 28/9 έως 1/10

Που βαδίζουμε κύριοι;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 28/9 έως 1/10

Άρης δεξιά, Άρης αριστερά, όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε αυτές τις ημέρες, δεν γίνεται να μην πέσουμε πάνω στο δυναμικό αγόρι του ζωδιακού, που δείχνει ασυγκράτητο και βιαστικό ως συνήθως. Ξοπίσω του προσμένουν αλαλάζοντας όλοι οι πιστοί ακόλουθοι του, βάρβαροι ή λιγότερο βάρβαροι, που είναι έτοιμοι να εισβάλουν στην καθημερινότητα μας στέλνοντας στον αγύριστο ευγένειες και πολιτισμούς. Γκαπ... μια και τέλος, αυτή την τύχη θα έχουν οι αντιφρονούντες κι ας πάνε μετά στον Άρειο Πάγο να βρουν το δίκιο τους...
Υπάρχουν βέβαια και οι πιο μετριοπαθείς, που σου προσφέρουν την εναλλακτική της μονομαχίας. Αυτοί κρατάνε από τα χρόνια της ιπποσύνης, τότε που είχαν εικόνισμα τον Αρθρούρο, τον Λάνσελοτ και την Γκουηνεβήρ -τι δράμα κι αυτό- και ψάχνουν ακόμη το Γκράαλ.

Ο θεός του πολέμου και της δράσης είναι λοιπόν εδώ και σέρνει μάλιστα -ίσως και με το ζόρι- στο χορό δύο πολύ γνωστές μας κυρίες, που είναι υπεύθυνες για τις παντός είδους σχέσεις και συνεργασίες μας.
Και η μεν Αφροδίτη τον ξέρει από τότε που της φόρτωσαν τον Ήφαιστο για άνδρα και κόντεψε να της έρθει κόλπος. Άσχημος χωλός κι εργασιομανής... Σιγά μην χαράμιζε τα νιάτα και την ομορφιά της στο σιδεράδικο με τα ντάπα-ντούπα να της παίρνουν τα αυτιά. Στη βράση κολλάει το σίδερο, έτσι δεν λένε; Ε μέχρι να πεις κύμινο, του τα φόρεσε κανονικά και μην την είδατε.. Ελεύθερο και παθιασμένο παιδί ο Άρης, κούκλα και τσαχπίνα η Αφροδίτη, δεν ήθελε και πολύ για να δέσει το γλυκό. Αιώνες κρατάει αυτή η τυπικά παράνομη σχέση στους ουρανούς και τα ωροσκόπια, έχοντας όμως κατοχυρώσει de facto την νομιμότητα της. Μοιχεία και κουραφέξαλα... «Στον έρωτα και τον πόλεμο, όλα επιτρέπονται». Τάδε έφη Νίτσε, που μπόρεσε να πιάσει το νόημα αυτής της ένωσης.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι καλούνται πρώτοι να μεταλάβουν το νάμα του πανδαμάτορα έρωτα, σε όποια μορφή κι αν τον συναντήσουν. Γιατί -μην πάει ο νους σας μόνο στο πονηρό- υπάρχουν και οι μεγάλοι έρωτες για ιδέες, για καταστάσεις και για πεποιθήσεις.
Ο πουριτανός που έχει βγάλει το σεξ από το μυαλό του, θα φορτσάρει στην κοινωνική κριτική κι αλίμονο στους αμαρτωλούς.
Ο οπαδός που έχει συνέχεια το σεξ στο μυαλό του αλλά μόνον εκεί, θα ξεσπάσει στους αντιπάλους, το ίδιο και ο φανατισμένος πολιτικά.
Ο σύγχρονος «αλχημιστής» θα παθιαστεί με την «φιλοσοφική λίθο» του κι αν κάποιος ασεβής τολμήσει να τον ενοχλήσει στο έργο του, θα πάει από εκεί που 'ρθε.
Αλλά και μια απλή νοικοκυρά θα λούσει με το περιεχόμενο της κατσαρόλας τον αχρείο που τόλμησε να πει ότι η μάνα του μαγείρευε καλύτερα.

Είπαμε όμως οι κυρίες είναι δύο κι αν η «Ωραία» δείχνει αποφασισμένη να το γλεντήσει ακόμη και στα νυκτερινά... πολιτιστικά κέντρα, μέχρι τελευταίας ρανίδος του ιδρώτα της (ναι, ιδρώνουν και οι θεές...), η κυρία Δήμητρα δεν είναι εύκολο να ανεχθεί τον μπρουτάλ συνοδό της.
Αυτή είναι μαθημένη στην συνεννόηση, στις ευγένειες και το πνεύμα συνεργασίας. Άντε να φτάσει μέχρι μια πεισματική διαπραγμάτευση αλλά να κτυπήσει το χέρι στο τραπέζι; Ποτέ, πάνω απ' όλα το image!
Ανάγκα και θεοί πείθονται όμως, οπότε πιασμένη -πιο σωστά σερνάμενη- από το μπράτσο του Άρη, θυμίζει σκηνές από το «Η κυρία και ο ναύτης».
Μπαρουτοκαπνισμένη, κοιτάζεται στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της
-Oh mon Dieux πως κατάντησα έτσι, μονολογεί μπροστά σε μια ξένη... Ωιμέ, ποιά άσπλαχνη μοίρα με έριξε στα δίχτυα αυτού του άξεστου ακτιβιστή;

Και που είσαι ακόμη... Σαν τον Θηβαίο ήρωα και βασιλιά Κάδμο, ο Άρης είναι έτοιμος να σπείρει πολεμιστές και ζιζάνια στο χωράφι των συνεργασιών μας, απαιτώντας μάλιστα να γίνουν όλα τώρα!
Τέρμα οι αναμονές, τα επί χάρτου σχέδια και οι δημοκρατικές διαδικασίες. Αντιρρήσεις δεν σηκώνει και θα γίνει ότι θέλει αυτός, διαγράφοντας με μια μονοκοντυλιά κανόνες και κώδικες. Εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία, τρία σε ένα κι ας κάνει έφεση ο Μοντεσκιέ...

Εδώ οι πρώτοι -εκούσιοι ή ακούσιοι- διαχειριστές μιας κατά βάση πολιτικής κρίσης που έχει να κάνει με το «εμείς και οι άλλοι» είναι οι εκπρόσωποι των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), που καλούνται να αποφορτίσουν τις εντάσεις πριν τους πάρουν από κάτω κι έχουμε... μαλλιοτραβήγματα.

Κι όπως συμβαίνει πάντα με τον Άρη δύο βασικοί τρόποι υπάρχουν για να εξευμενιστεί. Ο πρώτος είναι να ξεπατωθούμε στη γυμναστική και τη δουλειά, καταναλώνοντας αχόρταγα την ενέργεια του όπως μια Ferrari. Που θα πάει, θα ξεθυμάνει... Κι ο δεύτερος να τον θίξουμε στο φιλότιμο, όχι βέβαια τον ίδιο αλλά τους απεσταλμένους του.
-Μπράβο μεγάλε, εσύ που είσαι πρώτος κι άλλα τέτοια διπλωματικά, μήπως και τον τυλίξουμε τελικά σε μια κόλλα χαρτί...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved