Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/9 έως 29/9

Σελήνη στον Καρκίνο – Μα πάνω απ' όλα θέλω να το θέλεις κι εσύ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/9 έως 29/9

Αυτή η βαθιά αίσθηση του ανικανοποίητου που αισθανόμαστε κάποιες φορές, έρχεται να μας κατακλύσει το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 26/9 στις 10.25 το βράδυ.
Συχνά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και οι αντιφάσεις, κάνουν αυτό το διήμερο ένα μελόδραμα σαν τα Σεξπηρικά σονέτα που διαπερνούν το είναι.

Στις 27/9 στις 4.48 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα συντροφεύει όσους ξενυχτούν σαν γλυκός παρηγορητής, που παράλληλα εξάπτει νου και φαντασία.
Γράφουμε στο χαρτί όσα σκεφτόμαστε και τα ταξιδεύουμε με αγάπη στους παραλήπτες.
Στις 6.55 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, δεν βοηθά τη διάθεση. Κάνουμε τις δουλειές μας ως το μεσημέρι με το ζόρι, ενώ προτιμάμε να μην κάνουμε τίποτα και η δραστηριότητα κυμαίνεται σε επίπεδα φιδιού σε χειμερία νάρκη.
Στις 4.37 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 5.54 η αρμονική όψη με τον Κρόνο, δημιουργούν έντονες επιθυμίες που η εκπλήρωσή τους χρειάζεται γνώση και σοφία.
Στις 8.12 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στο οικογενειακό μας περιβάλλον, καθώς θα υπάρχει ένταση και τάσεις ανεξαρτητοποίησης. Κάποιοι δεν μπορούν να κόψουν τον ομφάλιο λώρο, ενώ κάποιοι άλλοι πασχίζουν για το αντίθετο.

Στις 28/9 στις 10.51 το πρωί η σύνοδος με τον Δία, προμηνύει μια ευχάριστη ημέρα, στην οποία οι περισσότεροι αισθανόμαστε πως όλα κυλάνε κατ΄ευχήν και ως το μεσημέρι μπορούμε να προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε όλα τα επίπεδα.
Στις 2.07 το μεσημέρι η αρμονική όψη με την Αφροδίτη, μας οδηγεί ως το βράδυ σε ένα γλυκό, μεθυστικό και ερωτικό παραλήρημα. Τρυφεροί, δοτικοί, συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, την ημέρα αυτή μπορούμε να μιλήσουμε με την καρδιά χωρίς να το μετανιώσουμε.

Στις 29/9 στις 10.30 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή δεν βοηθά στην επικοινωνία, ενώ θα είμαστε ιδιαίτερα γκρινιάρηδες και δυσνόητοι. Μερικοί δε, θα το παρακάνουν.
Οι πληροφορίες και οι ειδήσεις που θα έρθουν στ αυτιά μας θα πρέπει να περάσουν από κόσκινο και να μην επηρεάσουν άμεσα τις πράξεις μας ως το απόγευμα.
Στις 10.59 το πρωί η Σελήνη περνάει στο Λέοντα για ένα μπαράζ κινήσεων εντυπωσιασμού που για πολλούς καταλήγουν με πέσιμο μπρούμυτα στο πάτωμα.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί, εκφράστε αυτά που αισθάνεστε χωρίς παρεκτροπές, απλά και ήρεμα όσο μπορείτε. Αν αγαπάτε αυτά που κάνετε, αισθάνεστε και λέτε, οι άλλοι θα το καταλάβουν να είστε σίγουροι.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες ρίξτε λάδι στη σαλάτα σας και όχι στη φωτιά. Όταν οι άλλοι έρχονται γονατιστοί, είναι ανέντιμο να μη τους δώσετε το χέρι σας να σηκωθούν.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες ξεχειλίζετε από ευαισθησία και πάθος, ενώ θέλετε να προσφέρετε τον καλύτερό σας εαυτό σε όσους το έχουν ανάγκη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved