Το πάρε-δώσε των άστρων από 26/9 έως 29/9

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 26/9 έως 29/9

Πέμπτη 26/9

Εύκολες λύσεις
Η ημέρα έχει πολύ καλές προδιαγραφές και σίγουρα αξίζει τον κόπο να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό. Ακόμη κι αν αδρανήσετε ή τεμπελιάσετε, πολλά είναι εκείνα που μπορεί να πέσουν στην αγκαλιά σας σαν ώριμο φρούτο. Τύχη και βοήθειες... υπάρχουν! Αφήστε λοιπόν τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς εμμονές ή πειθαναγκασμούς, ακολουθήστε το ένστικτο σας και όλα θα πάνε κατ' ευχή. Στον αντίποδα, θα πρέπει να αποφύγετε τα υπερβολικά ανοίγματα, τις σπατάλες και τις αχρείαστες αγορές.

Παρασκευή 27/9

Παρορμητικές κινήσεις
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να διαφεντεύουν την καθημερινότητα, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε αμφιλεγόμενες κινήσεις εξ αιτίας μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Είτε αποσκοπείτε στην προσέλκυση-ικανοποίηση ενός προσώπου, είτε στην καλοπέραση σας, προσπαθήστε να τηρήσετε ένα στοιχειώδες μέτρο. Αναμένονται επίσης έκτακτες παροχές ή δώρα που θα σας εντυπωσιάσουν αλλά και κάποιες έριδες ή έντονες διεκδικήσεις από τρίτους, που μπορεί να σας... συγχύσουν!

Σάββατο και Κυριακή 28-29/9

Στη μάχη των εντυπώσεων
Το διήμερο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δραστικό, όσον αφορά κινήσεις ή αγορές που σχετίζονται κυρίως με την βελτίωση της εξωτερικής-δημόσιας εικόνας σας. Καλλυντικά, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες, συν οτιδήποτε αφορά τη γυμναστική ή τον αθλητισμό. Όσο για τη διασκέδαση σας, ενδέχεται να... ξεφύγετε εντελώς, οπότε ας έχετε το νου σας. Ανάμεσα στην τσιγκουνιά και την σπατάλη υπάρχει και μια μέση οδός... Θα υπάρξουν επίσης είτε διαφωνίες, είτε έντονες διεκδικήσεις, στα όρια της... ληστείας!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved