Αστρολογική επικαιρότητα, 25/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 25/9

Απεργούμε

Σε δεύτερη μέρας απεργίας βρίσκονται καθηγητές, εφοριακοί και εργαζόμενοι στο δημόσιο ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν νοσοκομεία, κέντρα υγείας και ΕΚΑΒ. Με τη Σελήνη στους Διδύμους αναμένονται προβλήματα με τις συγκοινωνίες, τα δρομολόγια και πιθανόν με τα ΜΜΕ.

Εν μια νυκτί, «Κλείστε – Απολύστε – Ξεπουλήστε»

Με τους εκπρόσωπους της Τρόικας συναντήθηκε εχτές το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήδη έχουν οριστικοποιηθεί οι 12. 500 δημόσιοι υπάλληλοι που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας ως τα τέλη Σεπτέμβρη και ακολουθούν και άλλοι. Στην ατζέντα των θεμάτων των δανειστών με την κυβέρνηση εξακολουθούν να βρίσκονται η τύχη των αμυντικών βιομηχανιών, η εφαρμογή του νέου φόρου ακινήτων, το πλαίσιο των ομαδικών απολύσεων και οι αποκρατικοποιήσεις. Οι διαθέσεις με τις οποίες έχουν έρθει οι εκπρόσωποι της Τρόικα είναι άγριες ενώ πιθανόν να κρύβουν και «εκπλήξεις». Το τετράγωνο του διελαύνοντα Ουρανού, κυβερνήτη του 8ου οίκου στον χάρτη της Ελλάδος με τον Ωροσκόπο της δείχνει ξαφνικές αποφάσεις και αποκαλύψεις όσον αφορά οικονομικά μέτρα – θέματα που θα σκάσουν σαν βόμβα.

Δεν είμαι Αλ Καπόνε – Λένε ψέματα και δεν ξέρουν και να τα λένε καλά

Ο Υδροχόος Νικόλαος Μιχαλολιάκος σε εκπομπή που ανέβασε στο ίντερνετ αντεπιτίθεται στην κατηγορία ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Μιλά για τηλε-δίκη στην οποία δεν τους δίνεται βήμα για απάντηση – διάλογο. Υποστηρίζει ότι ως Χρυσή Αυγή καταδίκασε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την πρώτη στιγμή και ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη προσπάθεια να τη βγάλουν εκτός νόμου. Τα ποσοστά της αυξάνονται ραγδαία είπε και η κυβέρνηση νιώθει ότι απειλείται για αυτό και την καταδιώκει. Στο διαδίκτυο υπάρχει μια αστρολογική υπόθεση όσον αφορά την ώρα γέννησης του Ν. Μιχαλολιάκου. Αν αυτή ισχύει τότε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής αυτή την περίοδο δέχεται συνδυασμένες προσβολές τόσο από Άρη και Κρόνο όσο και από ΟυρανόΠλούτωνα. Ωστόσο, αν ισχύει η ώρα γέννησης, που είναι δέκα το πρωί, ο Ν. Μιχαλολιάκος στο προσεχές διάστημα θα καταφέρει να αποτινάξει από πάνω του ό, τι ψευδές υπάρχει (αν βεβαίως υπάρχει) χάρη στο τρίγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με το γενέθλιο Κρόνο του.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved