Αστρολογική Εφημερία, από 23 έως 26 Απριλίου

Ζήτω η διαφορά!
Αστρολογική Εφημερία, από 23 έως 26 Απριλίου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

20100627_John_Rizopoulos02JPEG

Η είδηση δεν είναι μόνον ότι ο Ερμής ξαναπήρε τον ...ίσιο δρόμο αλλά και το ότι η Αφροδίτη έχει βαλθεί να «τρελάνει κόσμο».

Με το που μπήκε στον Κριό, φόρεσε την κόκκινη κορδέλα της και φορτώθηκε με τα Αναστάσιμα δωράκια της, που είναι πρόθυμη να τα προσφέρει σε όσους ...πιστούς προσέλθουν.

Το πρώτο από μια σειρά σημαινόντων ραντεβού της Ωραίας του ζωδιακού είναι αυτό με τον Ουρανό και με τις ευλογίες του Mister Oposition η καθημερινότητα μας αναμένεται να αποκτήσει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.

 

Αν και η βαθιά του επιθυμία είναι να μετατρέψουμε την Λαμπρή σε διαδήλωση υπέρ των αμνοεριφίων, θα μείνει ικανοποιημένος και με κάθε εξέλιξη που θα ανατρέψει τα δεδομένα, ιδιαίτερα στον τομέα των κοινωνικών και διαπροσωπικών σχέσεων.

Από αυτήν την άποψη η Ανάσταση θα έχει για πολλούς από εμάς έναν πραγματικά ανανεωτικό χαρακτήρα, ακόμη κι αν σε κάποιες περιπτώσεις αντιδράσεις και συμπεριφορές από άτομα που θεωρούνται «δεδομένα» θα είναι κάθε άλλο παρά εορταστικές.

Στο γαϊτανάκι των απρόοπτων και των εκπλήξεων μπορεί να προστεθούν και συναντήσεις με ...ενδιαφέρουσες προοπτικές, με τα φιλιά να είναι αναστάσιμα από πολλές απόψεις.

Σημειωτέον πως ο Ουρανός δεν φείδεται ανατροπών -τουναντίον τις επιδιώκει- τόσο που στα μάτια του ένα Πάσχα μαζί με Μωαμεθανούς ή Βουδιστές φαντάζει εντελώς ...φυσιολογικό.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για όσες και όσους δεν έχουν κάτι να χάσουν ή να διαπραγματευθούν και είναι ανοικτές/οι στις προ(σ)κλήσεις,

Στα πάνω τους είναι οι εκπλήξεις, οι εξαιρέσεις, η διαφορετικότητα, η ανεξαρτησία και ενίοτε το κοσμοπολίτικο πνεύμα.

Στα κάτω τους, η ρουτίνα, οι κανόνες, τα δεδομένα και τα «ασφυκτικά» προγράμματα.

Επιπλέον οι ημέρες προσφέρονται και για πολιτιστικές απόπειρες, έξω και πέρα από την παράδοση των λαϊκών διαδρομών.

 

Όμως το πάρτι δεν τελειώνει την Κυριακή. Η σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με την Δήμητρα την Τρίτη, αναμένεται να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό μας κύκλο και ...ότι βγει!

 

Τα ζώδια που θα λουστούν πρώτα με το αναστάσιμο new age φως είναι τα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) αλλά και μια σημαντική μερίδα των μεταβλητών. Τοξότες, Ιχθείς, Δίδυμοι και Παρθένοι που έχουν γεννηθεί την δεύτερη εβδομάδα των ζωδίων τους ενδέχεται να κάνουν πολλών ειδών «αναστάσεις».

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, μεταβλητοί και παρορμητικοί θα κρατήσουν παρέα την λαμπάδα της απόλαυσης.

Όσο για τα υπόλοιπα τέσσερα ζώδια -τα σταθερά- γενικά μιλώντας δεν είναι η σειρά τους αλλά τουλάχιστον μπορούν να χαλαρώσουν και να ονειρεύονται. Ωστόσο, από την Κυριακή το βράδυ που η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο όλο και κάτι θα ξημερώσει.

 

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση ...παντού!

 

24apr

 

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved