Το πάρε-δώσε των άστρων από 19/9 έως και 22/9

Ένας καθημερινός οδηγός για όλες τις οικονομικές σας δραστηριότητες

Το πάρε-δώσε των άστρων από 19/9 έως και 22/9

Πέμπτη 19/9

Σεμνά και ταπεινά

Ο Κρόνος συνεχίζει να υψώνει απαγορευτικό στις αγορές και τις επενδύσεις. Ακόμη και στα είδη πρώτης ανάγκης, φροντίστε να κατοχυρώσετε δικαίωμα αλλαγής. Αντίθετα ευνοούνται οι πωλήσεις, ιδιαίτερα παλαιού-παροπλισμένου υλικού ή από «δεύτερο χέρι». Παράλληλα ενδέχεται να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις ή αναγκαιότητες κι εδώ βέβαια θα κριθεί η προνοητικότητα σας (είναι επίσης πιθανόν να παρατηρηθούν ελλείψεις αγαθών και προϊόντων). Όσες και όσοι επιμένετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, καλό είναι να είστε άνω των 59 ετών.

Παρασκευή 20/9

Αποφύγετε τις σπατάλες

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ρυθμίσετε θέματα σχετικά με ασφάλειες, αποζημιώσεις ή κληρονομιές. Οι πιο τυχεροί θα κερδίσουν ή θα επωφεληθούν από απώλειες άλλων ή από έκτακτες προσφορές-κεράσματα. Στον αντίποδα, αποφύγετε τις σπατάλες και βέβαια κρατήστε μακριά -με το χαμόγελο- τους κακομαθημένους που θεωρούν ότι όλοι τους... χρωστάνε! Στην περίπτωση που απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον οικονομικά ισχυρό, οι ειδήσεις θα είναι καλές αλλά φροντίστε να εισπράξετε άμεσα τα... καλά, διαφορετικά θα μείνετε με τις υποσχέσεις.

Σάββατο και Κυριακή 21-22/9

Ευκαιρία για κάτι καλό

Το Σάββατο είναι μια μάλλον τυχερή ημέρα, οπότε μπορείτε άφοβα να αγοράσετε ό, τι χρειάζεστε, εκμεταλλευόμενοι μάλιστα κάποιες καλές προσφορές. Οι πιο τυχεροί θα λάβουν μια έκτακτη ενίσχυση-δώρο, την οποία όμως δεν πρέπει να σπαταλήσουν για να καλύψουν μόνον τις εφήμερες ανάγκες τους. Καλά νέα υπάρχουν και για όσες ή όσους σκοπεύουν να εξοπλίσουν το σπίτι ή το γραφείο τους με χρήσιμες συσκευές ή να προβούν σε τεχνικές εργασίες. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε εργασία, οι συνθήκες είναι γόνιμες. Η Κυριακή κρατάει κάτι από το κλίμα του Σαββάτου αλλά πλην λίγων εξαιρέσεων δεν αναμένεται κάτι εντυπωσιακό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved