Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/9 έως 19/9

Σελήνη στους Ιχθύες – Η Πανσέληνος της συναισθηματικής διαμάχης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/9 έως 19/9


Όλα γύρω μας βεβαιώνουν πως μπήκαμε πλέον στο φθινόπωρο, συλλέγοντας τα ρόδια από τις εσωτερικές μας ροδιές, έτοιμοι να τα σπάσουμε για να επικαλεστούμε καλοτυχία και γούρι, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 17/9 στις 4.58 το απόγευμα, προετοιμάζοντας την ολόγιομη φάση της.
Στις 10.38 το βράδυ η συνάντηση με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί από το απόγευμα αθεράπευτα ρομαντικές τάσεις, ενώ η νοσταλγία σπάει τους φραγμούς της λογικής, ερωτοτροπώντας με το συναίσθημα σε ένα βαθύ και ατέλειωτο εναγκαλισμό.
Το βράδυ αυτό κάνουμε τα πάντα για να δηλώσουμε παρόντες στον έρωτα, τη συγχώρεση, την άνευ όρων επανασύνδεση, ενώ η έμπνευση και η φαντασία μας οδηγούν σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συνευρέσεις με αγαπημένους και δημιουργικές εκτονώσεις.

Στις 18/9 στις 6.14 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 7.34 η αρμονική όψη με τον Κρόνο και στις 8.03 η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, ξεκινούν την ημέρα με αλάνθαστο ένστικτο, διαίσθηση, συνέπεια και αξιοπιστία.
Η μέρα είναι ιδανική να δηλώσουμε τις προθέσεις μας, χρειάζεται όμως προσοχή στο χειρισμό των συναισθημάτων και στα λόγια μας, διότι καραδοκεί ο κίνδυνος της σκληρής προσγείωσης στην πραγματικότητα. Κάποιοι μπορούν να πετάνε στα σύννεφα, άλλοι όμως αναγκάζονται να γειωθούν για τα καλά.
Στις 9.16 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει ακόμα περισσότερο φιλεύσπλαχνους και δοτικούς, ενώ το βράδυ αυτό χαρακτηρίζεται από μια γλυκιά υπερβολή χωρίς όρια.

Στις 19/9 στις 2.12 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την κορύφωση της φάσης της Πανσελήνου, η οποία ας μην ξεχνάμε πως από τη μία μας ανεβάζει στα ουράνια και από την άλλη προκαλεί δυσκολία στην έκφραση και μετέωρες συνεννοήσεις.
Στις 7.58 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό κουβαλώντας όλο το δυναμικό της Πανσελήνου και μετατρέποντάς το σε μια πυροτεχνηματική έκρηξη.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι μπορείτε να βιώσετε πολύ όμορφες στιγμές, αρκεί να έχετε επίγνωση της πραγματικότητας.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε. Μην ανοίξετε νέους λογαριασμούς προκειμένου στην προσπάθειά σας να κλείσετε τους παλιούς.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι δέχεστε πυρά και ανταποδίδετε. Δύσκολο διήμερο για τη συναισθηματική σας αισιοδοξία.

Δίδυμοι και Τοξότες σκεφτείτε καλά πριν πράξετε. Οτιδήποτε επιθυμείτε τεστάρετε το πολύ πριν πάτε να το κάνετε πράξη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved