Αστρολογική επικαιρότητα, 18/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 18/9


Με το βλέμμα στο εξωτερικό

Μια μέρα πριν την Πανσέληνο στους Ιχθύες γεγονότα που σχετίζονται με το εξωτερικό αλλά και ό, τι έχει να κάνει με την παιδεία και τα ΜΜΕ θα απασχολήσουν έντονα και αυτό γιατί ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου βρίσκεται στην 21η μοίρα του Τοξότη. Έχετε υπόψη σας ότι μεταξύ 9 και 12 απεργούν οι εργαζόμενοι στον κλάδο ενημέρωσης. Το κρίσιμο γεγονός, ωστόσο, της ημέρας είναι τι απόφαση θα πάρει η FED, η γνωστή αμερικάνικη ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα σχετικά με τη συνέχιση ή μη του προγράμματος νομισματικής χρηματοδότησης των τραπεζών. Οι συνέπειες αυτής της απόφασης θα αγγίξουν ολόκληρο τον πλανήτη.

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις

Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι η ανάπτυξη είναι ante portas η Βιοχάλκο φεύγει από την Ελλάδα, μεταφέροντας την έδρα της στις Βρυξέλες. Η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό φαίνεται πως οδήγησε την εταιρεία σε μια κίνηση ανάγκης, αφού όπως υποστήριξε στην Ελλάδα δεν υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Γιατί πάει ο Τσίπρας στο Βερολίνο;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αύριο και μεθαύριο θα βρίσκεται στο Βερολίνο, προκειμένου να παραβρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση του γερμανικού κόμματος της αριστεράς Die Linke. Το πιο σημαντικό όμως σε αυτό το ταξίδι είναι η συνάντηση που έχει ζητήσει ο Γεργκ Άσμουσεν της ΕΚΤ. Ο κ. Άσμουσεν πέρα από σημαντικό μέλος της ΕΚΤ είναι πιθανότατα και ο επόμενος υπουργός οικονομικών στη Γερμανία μετά τις εκλογές τις 22ας Σεπτεμβρίου. Στην ηλιακή επιστροφή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει Άρη σύνοδο με Δία αντίθεση με Πλούτωνα και όπως φαίνεται πάει για σύγκρουση με όλα τα όπλα.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved