Αστρολογική επικαιρότητα, 17/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 17/9


Τι λέει το «απεργιόγραμμα»;

Σε απεργιακό κλοιό έχει μπει από χτες η χώρα. Η Σελήνη στον Υδροχόο που εκπροσωπεί τους συνδικαλιστικούς φορείς, ανεβάζει το απεργιακό θερμόμετρο στα ύψη με συλλογικές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια. Ποδαρικό έκαναν εχτές οι καθηγητές και από σήμερα συμμετέχουν στις απεργίες και οι γιατροί στα νοσοκομεία. Ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος για αυτό έχετε το νου σας για «μπλακ ουτ» σε δρόμους και δημόσιες υπηρεσίες.

Πάντα να φοράς το κράνος σου

Ο Ποσειδώνας ξέρει να θολώνει τα νερά και από τι φαίνεται αυτό συνέβη και εχτές με τον Ιχθύ, Κυριακό Μητσοτάκη. Πέρασε από τους συγκεντρωμένους σχολικούς φύλακες που βρίσκονταν στην είσοδο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης χωρίς να τον αναγνωρίσει κανείς. Πως το έκανε αυτό το θαύμα; Φόραγε το κράνος του! Ο Ποσειδώνας βέβαια εκτός από πλανήτης της μεταμφίεσης είναι και των χημικών. Και τελικά το αίτημα των σχολικών φυλάκων για συνάντηση με τον υπουργό αντιμετωπίσθηκε από τα ΜΑΤ με χρήση χημικών.

Συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ... γιοκ!

Πολλοί με ρωτάτε για το ενδεχόμενο σύμπραξης του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πολλά ακούγονται και μάλιστα ο Δημήτρης Ρέππας στο συμπόσιο για την 3η του Σεπτέμβρη αλλά και ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη άφησαν τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ωστόσο, όσο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ο Βενιζέλος το σενάριο δεν παίζει. Και αυτό γιατί ο Ευάγγελος με Σελήνη και Ήλιο στον Αιγόκερω δεν είναι αρχηγός κόμματος αλλά ιδιοκτήτης μονοπρόσωπης ΕΠΕ. Στην Ιπποκράτους έχουν επιγραφή: άρθρο 1α, ο αρχηγός Βαγγέλης έχει πάντα δίκιο. Άρθρο 1β, στην απίθανη περίπτωση που έχετε δίκιο εσείς τελικά ισχύει το 1α.

Άλλος ένας του ΠΑΣΟΚ στο εδώλιο της Δικαιοσύνης

Ο Τάσος Μαντέλης μετά την καταδίκη του το 2011 με ποινή τρία χρόνια με αναστολή για ψευδή υποβολή «πόθεν έσχες» παραπέμπεται ξανά στη δικαιοσύνη. Η κατηγορία αυτή τη φορά είναι ότι έλαβε 450.000 γερμανικά μάρκα από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens. Ο διευλάνων Κρόνος του ΠΑΣΟΚ κυβερνήτης του 2ου (οικονομικά) στον 12ο (φυλάκιση) θα βρίσκεται πολύ καιρό ακόμα. Παλιά για να κάνεις high γνωριμίες πήγαινες Εκάλη, Κολωνάκι. Τώρα πας προς Κορυδαλλό μεριά. Σε λίγο το απόλυτο κοντράστ θα είναι μπλέιζερ σακάκι με χειροπέδα.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved