Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/9 έως 17/9

Σελήνη στον Υδροχόο – Ποιός αλήθεια είμαι εγώ και πού πάω;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/9 έως 17/9


Ένα διήμερο επαναπροσδιορισμού των γεγονότων είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 15/9 στις 3.06 το μεσημέρι.
Η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 11.54 λίγο πριν τα μεσάνυχτα δημιουργεί από το απόγευμα την τάση να τσεκάρουμε ξανά όλα όσα έχουν διαδραματιστεί πρόσφατα και αφορούν τη συναισθηματική μας τοποθέτηση.

Η διαδικασία αυτή θα είναι για τους περισσότερους επίπονη, αφού στις 16/9 πλέον στις 5.11 το πρωί, η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν, μας κάνει να βλέπουμε με πικρία τις μάταιες προσπάθειές μας για αναγνώριση, καθιέρωση και επιβολή. Το βράδυ αυτό χρειάζεται ειλικρίνεια με τους εαυτούς μας και όχι παθιασμένες κινήσεις που καλύπτουν την ουσία.
Στις 9.42 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με Ερμή και Ουρανό ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή, διευκολύνοντας την αντίθεση μεταξύ Ερμή και Ουρανού.
Πολύ υπαινικτική η επιρροή αυτή, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να δώσουμε στους άλλους να καταλάβουν με ωραίο αλλά και αιφνίδιο τρόπο, πως τα όρια του καθενός είναι αδιαπραγμάτευτα και καμία συζήτηση δεν μπορεί να τα αλλάξει.
Ευνοϊκότατο διάστημα ως το μεσημέρι, για να εκφράσουμε ιδέες, πεποιθήσεις και απόψεις.
Στις 11.20 το πρωί η αντίθεση με τον Άρη, εκτός από εκνευρισμό και ένταση, μπορεί να δημιουργήσει ως το απόγευμα αλαζονικές συμπεριφορές πάνω στη δράση και στην ακατάσχετη διανοητική υπερδιέγερση.
Οι διαφωνίες και οι αντιθέσεις θα μας απασχολήσουν ως το βράδυ, το οποίο προμηνύεται ανήσυχο, με εντατικές προσπάθειες καθοδήγησης και χειρισμών.

Στις 17/9 στις 4.58 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για μια ρομαντική ανάπαυλα, με ερωτικές προεκτάσεις.

Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι χάνετε τη μπάλα και βλέπετε μια χειροβομβίδα έτοιμη να εκραγεί στα χέρια σας, από δικούς σας και μόνο κακούς χειρισμούς.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι διαχωρίστε στη συνείδησή σας αυτούς που σας βοηθούν, από αυτούς που σας διαχειρίζονται.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες εκφραστείτε ελεύθερα και μην διστάσετε μαζί με την αυτοκριτική σας, να τσεκουρώσετε και αυτούς που πιστεύουν πως είναι υπεργήινοι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved