Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/9 έως 13/9

Σελήνη στον Τοξότη – Τα τζιτζίκια παρατείνουν την αίσθηση του καλοκαιριού

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/9 έως 13/9

Το διήμερο που ακολουθεί μοιάζει με βροχή δώρων από τον ουρανό, προσπαθώντας να μαζέψουμε όσα περισσότερα μπορούμε, με τη Σελήνη να περνάει στον Τοξότη σήμερα 11/9 στις 9.36 το πρωί.
Η αισιόδοξη διάθεση μας υποκινεί από το πρωί, ενώ στις 3.43 το μεσημέρι και λίγα λεπτά αργότερα στις 4.01 η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και η αρμονική με τον Ερμή αντίστοιχα, εξάπτουν νου και φαντασία όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.
Η μέρα αυτή χαρακτηρίζεται από έξυπνες ιδέες και διπλωματικές συμπεριφορές, ενώ δεν παύουμε να αναζητάμε την ιδανική λύση, λαμβάνοντας και αρκετές πληροφορίες, συμβουλές και ειδήσεις.
Στις 12/9 στις 1.54 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κρατά δραστήριους ακμαίους και ενεργητικούς, με παιχνιδιάρικη διάθεση.
Η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ουρανό στις 5.13 το πρωί, συμβάλει σε ένα ανατρεπτικό βράδυ, που συνεχίζει με ανατρεπτικές τάσεις και την ημέρα.
Οι δισταγμοί εξαφανίζονται, γινόμαστε τολμηροί και περιπετειώδεις, σαν κάτι να μας ωθεί σε διεκδικήσεις άνευ όρων και χωρίς μέτρα και σταθμά.
Στις 8.07 το βράδυ η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ήλιο, γίνεται το προμήνυμα της αλλαγής της διάθεσης που πρόκειται να διαταραχθεί, καθώς στις 13/9 στις 12.56 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σαν κατοχικό σύνδρομο, που στερεί βασικές μας ανάγκες.

Τοξότες, Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί και Κριοί, προσπαθείτε να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πως οι προθέσεις σας είναι ειλικρινείς, γνήσιες και αληθινές, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ιχθύες και Παρθένοι πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας και μην βασίζεστε σε σενάρια του νου σας. Τίποτα δεν θα έρθει από μόνο του.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, κάντε οικονομία αισθημάτων και επιθυμιών, για να έχετε απόθεμα όταν χρειαστεί πραγματικά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved