Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/9

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

ΔΕΘ: Ο πρωθυπουργός πέρασε αλλά δεν έπεισε! Το Σαββατοκύριακο ο Αντώνης Σαμαράς ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη λόγω της ΔΕΘ και έδωσε υποσχέσεις για «όχι» στην Τρόικα και τα νέα μέτρα που υπαγορεύει. Όμως όπως έχουμε γράψει και στους Χρησμούς Σεπτεμβρίου τα «ψέματα έχουν κοντά ποδάρια» και μαζί με τα μη πειστικά «όχι» του πρωθυπουργού ο κυριακάτικος τύπος δημοσίευσε και τα νέα μέτρα σε συντάξεις και επικουρικά κατά νέα απαίτηση της Τρόικας. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα πέρα από το ασφαλιστικό και τις συντάξεις πυρωμένη λάβα θα αποτελέσει το θέμα με το «νέο μνημόνιο». Πίσω από τη λεοντή του "success story" η κυβέρνηση κρύβει «νέο μνημόνιο» και πίσω από «το νέο μνημόνιο» κρύβεται η χαρά του Αλέξη που ξέρει ότι έτσι και η κυβέρνηση το υπογράψει θα πέσει... σαν ώριμο φρούτο.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης = Κρόνος / Βόρειος Δεσμός = Άδης / Βουλκάνους = Ποσειδώνας / Άδμητος = Άδης / Απόλλων = Άρης / Βόρειος Δεσμός = Αφροδίτη / Άδης

Δείχνοντας κακό χαρακτήρα. Ένα τέλος. Επίσημος τόνος. Πολεμικές πράξεις. Εξεγέρσεις. Εργασία υπό νέους όρους. Ο ληστής φωνάζει «ληστεία». Δραστηριότητες που σχετίζονται με την επιστήμη, την ιστορία ή την αρχαιότητα.

Συμβουλή

Η Σελήνη στην Σκορπιό είναι «κρυψίνα» μα όχι «ψιψίνα» πρόκειται για ένα αδάμαστο αιλουροειδές με βλέμμα διεισδυτικό που πρώτα «σκανάρει» και μετά ορμάει. Με διαίσθηση που συναγωνίζεται το καλύτερο ραντάρ και πειθώ που θυμίζει απόκρυφη επιστήμη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να πετύχετε αυτό που θέλετε σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Αν η απάντηση που θέλετε σήμερα είναι «ναι» τότε το μυστικό για να πείσετε τους άλλους είναι πρώτα να έχετε πεισθεί εσείς και «λέγε – λέγε το κοπέλι, κάνει την κυρά να θέλει».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα επιχειρήματα είναι πιο ισχυρά από τη βία» Αγάθων

Το τραγούδι της ημέρας: Δημήτρης Μητροπάνος – Τα κόκκινα τα μπλουζ




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved