Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/9

Η Κυριακή είναι η μέρα προεπισκόπησης της εβδομάδας για τη στήλη μας. Την προηγούμενη εβδομάδα η στήλη «τα έσπασε» πήγε εξαιρετικά καλά και ευελπιστούμε και αυτή να γίνει το ίδιο. Την εβδομάδα που ακολουθεί πέρα από σημαντικές όψεις έχουμε αλλαγή ζωδίου για Ερμή και Αφροδίτη. Τη Δευτέρα ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγού που δια της διπλωματικής οδού θα προσπαθήσει να περάσει τα μηνύματα του. Την Τετάρτη η Αφροδίτη μπαίνει, στο ζώδιο κατοικίας του Πλούτωνα, τον Σκορπιό και το «στίγμα του μοιραίου» θα έχουν τόσο σχέσεις όσο και οικονομικές υποθέσεις.

Δευτέρα: Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο Σκορπιό . Η αξιωματική αντιπολίτευση αν και θα έχει την πρόθεση να σφάξει με το βαμβάκι τελικά θα βγει αμπάριζα και όποιον πάρει ο χάρος. Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό θα φέρει εντάσεις μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης ισχύος.

Τρίτη: Στο χώρο της κυβέρνησης θα επικρατεί αναβρασμός, με ευκαιρίες να χάνονται ενώ ο σχεδιασμός της για την ΔΕΘ δεν θα πάει καλά. Ατυχείς δηλώσεις θα προκαλέσουν εκνευρισμό.

Τετάρτη: Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα υπάρξουν επικλήσεις για ενότητα και μηνύματα εφησυχασμού και πολιτικού πολιτισμού. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα της Ελλάδος δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Ίσως θέματα συντάξεων και διαχείρισης χρημάτων να βάλουν φωτιά σε ένα βραδυφλεγές φυτίλι.

Πέμπτη: Προσπάθειες ωραιοποίησης των πραγμάτων θα επιφέρουν άνοδο των τόνων από την πλευρά του Α. Τσίπρα. Πιθανή ασθένεια ή απώλεια ατόμου προβεβλημένου προσώπου θα χρωματίσει την ημέρα.

Παρασκευή: Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα. Ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά δηλώσεις βάζουν φωτιά και δημιουργούν έκρυθμή κατάσταση. Δεν ξέρω αν το ταξίδι του πρωθυπουργού προς τη Θεσσαλονίκη θα είναι αστραπή το σίγουρο είναι πως κεραυνοί θα πέσουν.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ήλιος = Κρόνος Υποθετικός = Ερμής / Ποσειδώνας = Άδης / Άδμητος = Αφροδίτη / Κιούπιντο = Πλούτωνας / Κρόνος Υποθετικός = Πλούτωνας

Επίσημες ανακοινώσεις. Θέματα με ηγέτες, προέδρους. Δραστικές αλλαγές. Μεταβολή κατάστασης. Καταπιεσμένη διάθεση. Ευκαιρίες για ευχάριστες δραστηριότητες.


Συμβουλή

Τι είναι γούστο; Μην ψάχνετε να βρείτε, δεν είναι κάτι που εύκολα προσδιορίζεται. Το θέμα είναι ότι άνθρωποι έχουν ανάγκη να βλέπουν κάτι ωραίο γύρω τους. Δεν έχει σημασία που ζουν, πόσα χρήματα έχουν ή δεν έχουν οι άνθρωποι θέλουν το όμορφο, το επιζητούν, το θαυμάζουν, το δημιουργούν, το καταστρέφουν. Με τη Σελήνη στην κατοικία της Αφροδίτης, το αίτημα για ομορφιά γίνεται πιο έντονο. Να θυμάστε μόνο ότι δεν το «έξω» που θα κάνει όμορφο το «μέσα» σας, είναι η ωραία πλευρά μέσα σας που, καλώς, θέλει να βγει και στο «έξω» σας. Κι αν έχετε αμφιβολίες σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι υποφέρουν από κατάθλιψη παρά τα όμορφα σπίτια, ρούχα, αντικείμενα και πράγματα τους.


Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Β


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι συνθήκες του σήμερα δεν καθoρίζουν που μπορείς να φτάσεις, δείχνουν απλά από πού ξεκινάς». Nido Qubein


Το τραγούδι της ημέρας: Η επιμονή σου – Ελεονόρα Ζουγανέλη

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved