Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/9 έως 9/9

Σελήνη στο Ζυγό – Η ευκαιρία του λάθους, φέρνει την επίτευξη του σωστού

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/9 έως 9/9


Με την αίσθηση πως αποβάλλουμε πλέον το σύνδρομο του θεατή στο έργο της ζωής μας, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 6/9 στις 10.30 το βράδυ, με ζωηρή διάθεση και έντονη συναισθηματική χροιά.

Στις 7/9 στις 10.11 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη, ανοίγει το πρωινό μας με τάση να διεκδικήσουμε με τόλμη, αισιοδοξία και ειλικρίνεια, ανθρώπους και καταστάσεις, που είναι σημαντικοί για τη ζωή μας. Η ψυχική δύναμη που αναπτύσσουμε μας κάνει τολμηρούς στο ξεδίπλωμα των επιθυμιών μας, που μας υπενθυμίζουν διαρκώς πως η εκπλήρωσή τους εξαρτάται από τους άλλους.
Στις 2.48 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, φουντώνει τους φόβους και την ανασφάλεια, αισθανόμενοι ως το απόγευμα αγωνία για την έκβαση μιας κατάστασης.
Στις 7.22 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό έρχεται να εντείνει τη νευρικότητα και για πολλούς το Σαββατόβραδο, μπορεί να μετατραπεί σε συναισθηματική αρένα. Σχέσεις με συνεργάτες και αγαπημένους δέχονται λάδι στη φωτιά.

Στις 8/9 στις 1.58 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Δία μας ωθεί από το προηγούμενο βράδυ σε υπερβολές, παίζοντας όλα τα λεφτά μας με την ελπίδα να ρεφάρουμε. Το συναίσθημα γίνεται εμμονή και οι συμπεριφορές παίρνουν τον κατήφορο.
Η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει αρμονικά, απαλλαγμένοι από το ως τώρα βάρος και βρίσκοντας σιγά σιγά τη φόρμα μας. Βόλτες στα μαγαζιά, συναντήσεις με φίλους, αγορές, επισκέψεις σε κέντρα αισθητικής και ευεξίας, είναι ότι πρέπει για την ημέρα αυτή.
Από το απόγευμα και μετά η διάθεση ομορφαίνει, αισθανόμενοι αρμονία και ισορροπία καθώς στις 11.45 η συνάντηση με την Αφροδίτη μας αποτοξινώνει από έγνοιες και αρνητικά συναισθήματα, ενώ το βράδυ προσφέρεται για επανασύνδεση, συγνώμες, ερωτικές συνευρέσεις, φιλικές συναντήσεις, ψυχαγωγία και έντονη κοινωνική ζωή.

Στις 9/9 στις 4.44 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό μέσα σε πέπλα μυστηρίου και πρόκλησης.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα πρέπει να προσέχετε τις συμπεριφορές σας. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τα νεύρα σας ούτε με το άλλοθι του δίκιου, που προβάλετε εκνευρισμένοι.

Κριοί και Ζυγοί, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ακριβά την αυτοπεποίθηση και το πείσμα σας, αλλά στο τέλος πείθει η αφοπλιστική σας ειλικρίνεια.

Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι και Υδροχόοι, απολαμβάνετε τη χλιδή της επίγνωσης πως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες και κάνετε τις καλύτερες επιλογές αυτό το ΣΚ.

Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί και Παρθένοι μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να δώσουν ερεθίσματα. Κάντε κι εσείς κάτι για να αισθανθείτε δραστήριοι και γεμάτοι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved