Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/9 έως 6/9

Σελήνη στην Παρθένο – Η Νέα Σελήνη της αιφνιδιαστικής προσφοράς

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4/9 έως 6/9


Ο Σεπτέμβριος δίνει πάντα την αίσθηση πως πρέπει να κινητοποιηθούμε, ώστε κάτι να αλλάξει στο νέο κύκλο που αρχίζει. Αυτή η αίσθηση δυναμώνει πολύ περισσότερο, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 4/9 στις 1.44 το μεσημέρι, για να ολοκληρώσει τη Νέα της φάση, που υπόσχεται πολλές ευκαιρίες.
Στις 8.52 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει ιδιαίτερα αναλυτικούς, μέσα σε μια νοσταλγία που δεν ξεκαθαρίζει τις επιθυμίες μας. Θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη, να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας, να σκεφτούμε, να δούμε τι έχουμε, τι αξίζει να έχουμε, τι χάσαμε και τι αξίζει να βρούμε.
Το βράδυ αυτό ανακινούνται ψυχικές διεργασίες που θα οδηγήσουν πολλούς σε αμφίβολες ανιχνευτικές κινήσεις.

Στις 5/9 στις 4.00 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 6.58 η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, ανοίγουν την ημέρα με αποφασιστικές κινήσεις, καλά οργανωμένες, που δεν χωρούν πιθανότητα λάθους.
Στις 2.37 το μεσημέρι η συνάντηση με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα φάση της Σελήνης, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να πράξουμε προς όφελός μας, σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Κάθε νέο ξεκίνημα ευνοείται, οι πράξεις καλής θέλησης βρίσκουν ανταπόκριση και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Μην παραλείψουμε αυτή την ημέρα να βάλουμε ένα λιθαράκι, που θα καλυτερέψει τη ζωή μας.
Στις 5.49 η κορύφωση της αρμονικής με τον Δία, υπόσχεται εύνοια, καλή τύχη, ευκαιρίες, επέκταση και καλό χειρισμό των καταστάσεων.
Το βράδυ αυτό, προσφέρεται για να θεμελιώσουμε πάσης φύσεως σχέσεις.

Στις 6/9 στις 1.08 το μεσημέρι η συνάντηση με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί ως το βράδυ, μας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την εξέλιξη των καταστάσεων, μας προειδοποιεί για τυχόν μπανανόφλουδες στο δρόμο μας, ενώ ειδήσεις και νέα κατακλύζουν πολλούς.
Στις 10.13 το βράδυ η Σελήνη περνάει στο Ζυγό για ένα ταραχώδες συναισθηματικά διήμερο.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ευνοούνται σε ό, τι αφορά αποφάσεις αλλαγών και επιδίωξης μιας καινούργιας αρχής.

Τοξότες και Δίδυμοι πελαγώνουν μέσα σε μια συναισθηματική διαδικασία που τους αποπροσανατολίζει, ψάχνοντας για το δέντρο και χάνοντας το δάσος.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι αισθάνονται αισιόδοξοι, αλλά αυτό δεν φτάνει. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να τσαλακωθούν και να υποχωρήσουν αρκετά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved