Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/9



Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ο Σεπτέμβριος μπήκε για τα καλά, ανοίγοντας την αυλαία ενός θερμού Φθινοπώρου. Ο Άρης βρίσκεται σε ένα ζώδιο πύρινο και σταθερό και οι πάση φύσεως «φωτιές» και «πολεμικές αναμετρήσεις» προοιωνίζουν καταστάσεις δύσκολες και με διάρκεια. Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με θέματα υγείας, παιδείας, τις αμετακίνητες και επαχθείς θέσεις των δανειστών και μια κοινωνία που είναι στο «αμήν». Η αντιπολίτευση περιμένει τη λάθος κίνηση που θα της δώσει την ευκαιρία να γυρίσει «το παιχνίδι» και συνάμα βλέπει προς τις κάλπες. Προηγούνται βεβαίως αυτές της Γερμανίας. Και ενώ καθόμαστε και αναρωτιόμαστε τι κρύβει το κουτί της Πανδώρας, που ακόμα δεν έχει ανοίξει, κι αν οι ξένες δυνάμεις φάνε τα «μουστάκια» τους και γίνει κάποιο θαύμα και σωθούμε, είναι ώρα να ξυπνήσουμε. Η αλλαγή δεν θα έρθει από κανέναν ξένο, μόνο από μας!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη = Ήλιος / Δία =Κιούπιντο / Άδης = Ήλιος / Ζευς = Ουρανός / Βουλκάνους = Ουρανός / Απόλλων

Επιτυχία σε χόμπι και δραστηριότητες αναψυχής. Προβλήματα με οικείες. Ξαφνικοί έρωτες. Αγάπη για την αστρολογία, τα μαθηματικά, τις επιστήμες και τα επιτεύγματα.

Συμβουλή

Με τον Ήλιο στην Παρθένο, ευνοείται να δώσετε περισσότερη ενέργεια σε θέματα δουλειάς και ταυτόχρονα να φτιάξετε ένα πρόγραμμα ώστε η μετάβασή σας από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο να είναι όσο γίνεται πιο εύκολη και βατή. Η ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο συμβάλλει σε αυτό το σκοπό μιας και υπάρχει η τάση για σχολαστικότητα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των σχέσεων, παρουσιάζει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, πρόβες νυφικού και γάμους αλλά και επαγγελματικά συνοικέσια και προξενιά.
Πείτε «ναι» σε: Ιατρικές εξετάσεις. Προγράμματα περίθαλψης. Επαγγελματικά ραντεβού.

Πείτε «όχι» σε: Μεγάλα έξοδα. Επικριτικά σχόλια. Ανταγωνιστικές σχέσεις. Υπεροπτικές συμπεριφορές.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Από το φθινόπωρο στο χειμώνα, από το χειμώνα στην άνοιξη, από την άνοιξη στο καλοκαίρι, από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Έτσι κυλούν οι αλλαγές του χρόνου κι έτσι αλλάζουμε και εμείς.» Dinah Mulock Craik

Το τραγούδι της ημέρας: Καλημέρα τι κάνεις – Γιάννης Πάριος

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved