Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/9



Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Καλό μήνα να έχουμε και καλό χειμώνα.

Πως περάσετε τις διακοπές σας; Οι περισσότεροι εδώ. Όμως το θέμα είναι με τι διάθεση, γιατί και στο πιο ωραίο και εξωτικό νησί να πάει κάποιος αν στις αποσκευές του κουβαλάει τη μιζέρια τι να το κάνεις; Και δεν πιστεύω να έχετε εμπιστευτεί τη διάθεση σας στα χέρια του Γ. Στουρνάρα γιατί αυτός φροντίζει το μαύρισμα σας να έχει διάρκεια και το χειμώνα. Οι πλανήτες στο υδάτινο στοιχείο (Δίας, Ποσειδώνας, Κρόνος) δείχνουν ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν θα πρέπει να δούμε την ευαλωτότητά μας σαν αφορμή για παραίτηση αλλά ως έναυσμα για επιστροφή σε αξίες, για πίστη και για δημιουργία. Και επιπλέον, να γίνουμε πιο συνειδητοί ως προς το ποιά είναι η πρόθεση πίσω από κάθε πράξη μας γιατί αυτή δημιουργεί το κάρμα μας είτε είναι προσωπικό είτε είναι φυλετικό ή εθνικό. Το μέλλον μας λοιπόν βρίσκεται στα δικά μας χέρια!

Η προεπισκόπηση της εβδομάδας

Δευτέρα: Ούριος άνεμος στα πανιά του Αλέξη Τσίπρα αφού το πολιτικό μελτέμι που φέρνει η άφιξη της Τρόικα, φέρνει και συμφωνημένα σχέδια στην επιφάνεια. Ο Άρης στην 3η μοίρα του Λέοντα προσθέτει μια ιδιαίτερη δυναμική στις ενέργειες όμως χρειάζεται προσοχή τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις.

Τρίτη: Ο κόσμος ενδιαφέρεται για λύσεις. Ειδήσεις που έρχονται από το εξωτερικό χαλάνε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει πως υπάρχει "success story". Πιθανά είναι ταξίδια ενώ προσοχή απαιτούν οικονομικές συναλλαγές.

Τετάρτη: Ο Ήλιος στην Παρθένο σε μοίρα «Ιχθυακή» προμηνύει αναμπουμπούλα και αντεγκλήσεις στο χώρο της υγείας. Ο Δίας σήμερα υπόσχεται δια της πλαγίας – «Ποσειδωνίας» οδού λύσεις. Οι λύσεις όμως θα είναι μάλλον απολύσεις.

Πέμπτη: Η Νέα Σελήνη δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσει η πρόβα τζενεράλε όλων των σχεδίων -εναλλακτικών και μη- της κυβέρνησης. Σε αντίθεση με τις δηλώσεις προσώπων που απαρτίζουν την κυβέρνηση που ισχυρίζονται ότι είναι διατεθειμένα να πάρουν το πολιτικό κόστος, αυτό που θα κάνουν είναι να υπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή: Το αυριανό εξάγωνο Ηλίου – Δία είναι παυσίλυπο και πιθανόν σήμερα κάποιοι να ηρεμήσουν. Ωστόσο, εντάσεις και προβλήματα θα υπάρχουν σε θέματα εθνικής πολίτικης, οικονομίας όπως σε ζητήματα που χρειάζονται «χειρουργικό» χειρισμό. Η Χρυσή Αυγή μάλλον θα προκαλέσει με κάποια δήλωση της. Πολιτικά ατυχήματα από λανθασμένους χειρισμούς.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος = ΒόρειοςΔεσμός / ΚρόνοςΥποθετικός = ΚρόνοςΥποθετικός / Ποσάιντον = Άδης / Μηδενική Κριού = Κρόνος / Ουρανός

Εμπλοκή σε δικαστικούς αγώνες. Οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της γης. Εμπόδια. Υπερκόπωση. Διανοητικά ενδιαφέροντα. Καλλιέργεια πνεύματος.

Συμβουλή

Αναμνήσεις και νοσταλγία! Με τη Σελήνη στην οικία της, τον Καρκίνο, υπάρχει η διάθεση να μείνετε στο σπίτι σας, να χαρείτε επαφές με τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, να θυμηθείτε στιγμές από το καλοκαίρι σας, να αγκαλιάσετε αγαπημένα πρόσωπα ή να πάρετε χαρά βλέποντας το χαμόγελο ενός μωρού. Από την άλλη, το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βάζει στη διαδικασία να αναμορφώσετε την καθημερινότητα σας και να επιφέρετε αλλαγές που θα προσφέρουν «ποιότητα» στην κάθε μέρα σας.
Να κάνετε: Μια οικογενειακή συγκέντρωση. Μια σπιτική λιχουδιά. Μετακινήσεις κοντά σε θάλασσα. Μια παρουσίαση με τις φωτογραφίες σας.
Να αποφύγετε: Να αφήσετε τους άλλους να παίζουν με τα συναισθήματα σας. Να θυμίσετε κάτι που προκαλεί θλίψη. Να μην ακούσετε τη διαίσθηση σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν αποφασίσετε ότι δεν μπορείτε να νικήσετε έναν πειρασμό, εκείνο που κάνετε στην πραγματικότητα είναι ότι δίνετε στον εαυτό σας την άδεια να είναι ανεύθυνος.» Γκάρι Ζούκαβ

Το τραγούδι της ημέρας: Μια νέα αρχή – Παιδική χορωδία

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved