Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/8 έως 23/8

Σελήνη στους Ιχθύες – Φωτογραφίζοντας την άλλη όψη της ζωής μας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/8 έως 23/8

Με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι να έχει στρέψει τα βλέμματα όλων στον ουρανό, ποθώντας να αφομοιώσουμε κάθε σπιθαμή από τη λάμψη του, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 21/8 στις 7.44 το πρωί, για ένα διήμερο σαν παραμύθι.

Στις 2.30 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το πρωί ως νωρίς το απόγευμα, δημιουργεί ονειροπόλα διάθεση, φτάνει το ρομαντισμό μας στα άκρα και εξάπτει την έμπνευση και τη φαντασία. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα δημιουργικό για κάθε καλλιτεχνική απόπειρα, συγγραφή, καταγραφή σκέψεων και επιθυμιών, φέρνοντάς μας σε επαφή με εμπνευσμένους ανθρώπους και μέρη. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, θα ήταν ιδανικό να επισκεφτείτε απόμακρες παραλίες, εκθέσεις φωτογραφίας και γενικότερης τέχνης, σπήλαια, μοναστήρια και μέρη που κατακλύζονται από νερά και πλατάνια.
Στις 6.14 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 10.56 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, κλείνουν την ημέρα με την αίσθηση της απομόνωσης, προκειμένου να βρούμε ένα κομμάτι του εαυτού μας που έχει θαφτεί από την πεζή καθημερινότητα. Την ημέρα αυτή η τάση είναι κατανυκτική, οι εντάσεις μοιάζουν με ιεροσυλία, ενώ οι εξομολογήσεις και οι καταθέσεις ψυχής, μας συνδέουν με μια άλλη πραγματικότητα.

Στις 22/8 στις 3.54 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, εντείνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη να παραδοθούμε στη μαγεία της φύσης και στη σιωπή της καρδιάς, ώστε να μπορέσουμε να ακούσουμε καθαρά και ανεπιτήδευτα.
'Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει ευχάριστα με τάση να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ενώ κάθε δραστηριότητα ρουτίνας, καλό θα ήταν να αναβληθεί.

Στις 23/8 στις 4.38 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη, δεν μπορεί δυστυχώς να εκδηλωθεί, εφόσον πραγματοποιείται σε ώρες που ο ύπνος μας κρατάει μακριά από την προτροπή της.
Στις 10.13 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Κριό για να αναποδογυρίσει την καρδάρα με το γάλα και να δοκιμάσει τις αντοχές και την υπομονή μας.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ταύροι αποτελούν την ομάδα διάσωσης των πιο απόκρυφων ονείρων, δικών τους και των άλλων, γίνονται ιδιαιτέρως ευαίσθητοι και ανθρωπιστές και έρχονται κοντά σε εγκαταλελειμμένες αξίες και παραδόσεις.

Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι κάνουν όνειρα που ξέρουν πως είναι ανέφικτα, αλλά δεν παραιτούνται από την αίσθηση που τους δημιουργούν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved