Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 17 έως 20 Αυγούστου

Ευκαιρία λοιπόν να φτιαχτούμε να σενιαριστούμε και να ξεχυθούμε στον κοινωνικό στίβο, για να κάνουμε τα «κονέ» μας

Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 17 έως 20 Αυγούστου

Πόρτα για το χειμώνα

Ειρήνη υμίν! Η Δήμητρα «φωτίζεται» από τον Ήλιο, δρομολογώντας κοινωνικές εκδηλώσεις, ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και τις αναπόφευκτες συσκέψεις επί συσκέψεων μπροστά στον καθρέφτη: «Τι θα φορέσω, πως να φτιάξω το μαλλί, θα φαίνεται άραγε το μπιμπίκι;
Ευκαιρία λοιπόν να φτιαχτούμε να σενιαριστούμε και να ξεχυθούμε στον κοινωνικό στίβο, για να κάνουμε τα «κονέ» μας, διώχνοντας μακριά κάθε υποψία ή φόβο μοναξιάς.

Η Δήμητρα βέβαια, παρ' ότι φέρει χαρακτηριστικά Ζυγού, δεν είναι σαν την ξαδέλφη της την Αφροδίτη που έχει συνέχεια το μυαλό της στο πονηρό. Είναι μια κυρία με τα όλα της κι εκείνο για το οποίο κόπτεται είναι οι δημόσιες σχέσεις επιπέδου, με πρόσωπα δηλαδή που ανεβάζουν το πρεστίζ -και όχι μόνον- στα ύψη. Οι υψηλές γνωριμίες συμβάλλουν τα μέγιστα στην προώθηση στόχων και σχεδίων, ακόμη κι όταν οι προσωπικές δυνατότητες είναι κάτω του μετρίου.
Εδώ σίγουρα οι απόψεις διίστανται και θα βρεθούν κάποιοι να ισχυριστούν ότι τα αλισβερίσια με άτομα που δεν τους λένε κάτι, δεν είναι παρά «χαμένος χρόνος». Όμως, μια χειραψία κι ένα χαμόγελο ανοίγουν πολλές πόρτες κι ας τα βλέπουν αυτά οι αντικοινωνικοί που πορεύονται μουρτζούφληδες χωρίς νάζια και σκέρτσα, πιστεύοντας -φευ- ότι ο αδαμάντινος χαρακτήρας τους αρκεί για να διακριθούν. Που πάτε παιδιά, χωρίς δημόσιες σχέσεις;

Αν τύχει πάλι και δεν βρεθούν οι άριστοι των αρίστων, ε δεν χάθηκε ο κόσμος. Εξ άλλου ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια γνωριμία με ένα ταπεινό «γρανάζι της μηχανής». Έχοντας την εμπειρία του στρατού, γνωρίζω ότι σε αρκετές περιπτώσεις αποδεικνύεται πολύ πιο αποτελεσματικό να ξέρεις έναν φαντάρο που είναι στα μέσα και στα έξω, παρά τον διοικητή της μονάδας. Τα ανάλογα συμβαίνουν παντού. Η κολλητή, του κολλητού, του μπατζανάκη του υπουργού μπορεί άνετα να σε ξελασπώσει κι ας μην σου γεμίζει το μάτι...

Τα ζώδια που πρωταγωνιστούν στο κοινωνικό άνοιγμα των ημερών είναι τα τέσσερα σταθερά (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) αλλά εκείνοι που δικαιούνται να... δώσουν ρέστα είναι οι Ζυγοί, οι οποίοι στην παρούσα φάση κρατούν στο χέρι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες. Για το χειμώνα και το χρονικό διηνεκές!

Πόλεμος και ειρήνη

Στον αντίποδα όλων αυτών βέβαια, κάποιες ψυχές ενδέχεται να ταλαιπωρηθούν από τα «σκέρτσα» του Άρη, ο οποίος -χώρια τα ατυχήματα- κάθε φορά που γίνεται λόγος για συνεννόηση και διπλωματία, βγάζει... σπυράκια!
Γιατί ο Αρούκος δεν έφυγε ακόμη από το πλάνο, εδώ είναι καταστρώνοντας τα δικά του σχέδια, με μότο το «πόλεμος πατήρ πάντων».
Οι διαδοχικές όψεις του με τον αστρικό Ερμή και την Έριδα, θέτουν -πρωτίστως- σε συναγερμό τους εκπροσώπους των τριών παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Καρκίνους, και Αιγόκερους), που καλούνται, είτε να επιβάλλουν έστω και άκομψα τις βουλές τους, είτε να αμυνθούν υπέρ πίστεως και πατρίδος, ενάντια στους... καλπάζοντες βαρβάρους. Όσο για τους εκείνους τους Ζυγούς, που θα βρεθούν από τα σαλόνια στην αντάρα, έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξαντλήσουν τις διπλωματικές τους ικανότητες στα πλαίσια του «αν πραγματικά θέλεις την ειρήνη, τότε προετοιμάσου για πόλεμο».

Και για μας τίποτα;

Κλείνοντας, δεν θα έπρεπε να αφήσω παραπονεμένους τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, που πέρα από όλα τα παραπάνω έχουν τους δικούς τους καημούς. Εδώ οι προτεραιότητες έχουν να κάνουν με την αναμόχλευση του παρελθόντος, που στην δημιουργική πλευρά του δεν θα πάψει ποτέ να «γεννά» λύσεις στα όποια αδιέξοδα του παρόντος. Από την άλλη πλευρά, η αναβίωση του παρελθόντος μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις που μάλλον θα... μπερδέψουν το παρόν παρά θα το διευκολύνουν.
Σε μια πιο «εσωτερική» διάσταση, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, καλούνται να ξεδιαλύνουν σκέψεις και συναισθήματα, χωρίς να επιτρέψουν στα μεν να καθορίζουν τα δε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved