Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/8 έως 15/8

Σελήνη στο Σκορπιό - Του πόθου το αγρίμι ψάχνει για τροφή

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/8 έως 15/8

Μετά από ένα αρκετά έντονο διήμερο για τους περισσότερους, με αγωνιώδεις κινήσεις και δράση, η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό σήμερα 12/8 στις 11.18 το βράδυ, με σκοπό να εντείνει τις απροσδιόριστες επιθυμίες μας.

Στις 13/8 πλέον στις 7.05 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 9.48 η σύνοδος με τον Κρόνο, ανοίγουν την ημέρα με την αίσθηση πως πρέπει να οριοθετήσουμε τη φαντασία και το πάθος μας, ώστε να μην παρασυρθούμε σε λάθος επιλογές και λαθεμένες κρίσεις.

Στις 3.38 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί, δίνει έμφαση σε αλαζονικές συμπεριφορές, που η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα στις 4.00 το μεσημέρι, τις κάνει να φαίνονται σαν τελεσίδικες αποφάσεις.

Ως αργά το μεσημέρι καλό θα ήταν να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην εκδηλώσουμε όσα σκεφτόμαστε. Μια ειλικρινής συζήτηση και μια υποχωρητική στάση, θα βοηθούσαν περισσότερο από μια χειμαρρώδη επιλογή.

Στις 6.12 το απόγευμα η αρμονική όψη με το Δία κλείνει την ημέρα με ευχάριστη διάθεση, την οποία αντλούμε μόνοι μας, χωρίς να περιμένουμε την αρωγή των άλλων.
Το βράδυ η ερωτική διάθεση ξεχειλίζει γύρω μας, σαν τη μυρωδιά του γιασεμιού που υπερκαλύπτει κάθε δυσοσμία.


Στις 14/8 στις 12.46 το μεσημέρι, η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Άρη μας κινητοποιεί από το πρωί ώστε να κλείσουμε τις τελευταίες εκκρεμότητες εν όψει διακοπών λίγο πριν την αργία του δεκαπενταύγουστου, ενώ παράλληλα μας ωθεί σε προσπάθειες αποκατάστασης σχέσεων και ρυθμίσεις ζητημάτων, που έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Στις 3.56 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το πρωί ως αργά το απόγευμα, δεν είναι ενθαρρυντική για την ψυχολογία μας, που κινδυνεύει να συγκρουστεί σαν πλοίο σε βράχο από τις αντίξοες συνθήκες.

Την ημέρα αυτή θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να είμαστε συνεπείς απέναντι σε εκείνο που επιδιώκουμε και στον τρόπο με τον οποίο το διεκδικούμε.


Στις 15/8 λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00.31, η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει νέο ρυθμό στις συναισθηματικές μας χορδές, που πάλλονται γεμάτες αισθησιασμό και ερωτικά καλέσματα. Η νύχτα μας καλεί να βυθιστούμε σε λάγνες περιπέτειες και να μοιραστούμε ηδυπαθείς στιγμές.

Στις 4.06 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, για να μας ξαμολήσει ανέμελους και ενθουσιώδεις στα πανηγύρια της ημέρας, γιορτάζοντας και διασκεδάζοντας.


Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Παρθένοι αποφεύγετε τις κακοτοπιές με ακροβατικό ταλέντο, αλλά μπερδεύεστε στο κουβάρι των πολλών επιθυμιών σας. Χαλαρώστε και όλα θα συμβούν.

Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τις καταστάσεις, φορώντας το ανικανοποίητο βλέμμα που αποστρέφει αντί να έλκει.

Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες φροντίζετε τα ρούχα σας για να τα έχετε όλα, που σημαίνει πως δεν εμπλέκεστε οπουδήποτε υπάρχει πιθανότητα, να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved