Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/8 έως 8/8

Σελήνη στο Λέοντα – Νέα Σελήνη με ανατρεπτικές τάσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/8 έως 8/8

Το διήμερο που ακολουθεί, μοιάζει με τον κατάλληλο άνεμο που κάνει τα wind surf να κατακλύζουν τις θάλασσες, καθώς η Σελήνη περνάει στο Λέοντα σήμερα 5/8 στις 7.58 το βράδυ.

Η αίσθηση πως κάτι μας σπρώχνει να δράσουμε, να αντιδράσουμε, να σχεδιάσουμε, να στοχεύσουμε και να ανατρέψουμε, είναι έντονη για όλους και το διήμερο αυτό, μπορεί να είναι καθοριστικό για τις αλλαγές που θα προκύψουν το Σεπτέμβριο.

Με τη Σελήνη στο Λέοντα το βράδυ αυτής της ημέρας θα μπορούσε να είναι ξεχωριστό, με ένα gourmet γεύμα σε ένα πολυτελές περιβάλλον, ή μια εντυπωσιακή βόλτα στα δρομάκια των διακοπών μας.


Στις 6/8 στις 6.53 το πρωί, η μέρα αρχίζει με τη δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, που δημιουργεί ως το απόγευμα ματαιόδοξες και απαισιόδοξες τάσεις, με παράλληλη αίσθηση υπεροχής και κατωτερότητας. Η διάθεση αυτές τις ώρες θα έχει ύφος καρδιναλίου πάνω σε θρόνο που τρίζει, ενώ κάποιες σχέσεις δοκιμάζουν την αντοχή τους αλλά και την ανοχή τους.

Στις 8.28 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα, δίνει τη λύση στους προβληματισμούς και για ορισμένους μάλιστα αποδεικνύεται λυτρωτική.
Οι καταστάσεις ανατρέπονται και η διάθεση αποκαθίσταται, ενώ το βράδυ προσφέρεται για αιφνιδιασμούς, αποκαλύψεις και δηλώσεις.

Στις 7/8 στις 00.52 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία μας προτρέπει για νέα ξεκινήματα με ιδιαίτερα επίμονο τρόπο.
Είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε να βάλουμε ένα στόχο για το φθινόπωρο, τον οποίο θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε ότι και αν αφορά.

Το βράδυ που συντελείται η Νέα Σελήνη, ό,τι νέο ξεκινήσουμε θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία και νόημα.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας ανενόχλητους να δράσουμε με σύνεση και τόλμη.

Στις 8/8 πλέον στις 6.58 το πρωί, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, για ένα ενδεικτικό διήμερο δράσης, οργάνωσης, αυτοσχεδιασμού, ενθουσιασμού και μεθοδικότητας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί, είναι οι πιο ευνοημένοι αυτού του διημέρου που εκτινάσσονται σαν βέλη προς το στόχο, με τους Λέοντες και τους Υδροχόους να τον χάνουν κάποιες φορές.

Σκορπιοί και Ταύροι δε δείχνουν να συμμερίζονται εύκολα τις αισιόδοξες προτροπές, κρατώντας επιφυλακτική στάση, απέναντι σε όλους και σε όλα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι απασχολούνται με πολλές εποικοδομητικές σκέψεις και μελλοντικά σχεδιαγράμματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved