Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/7 έως 3/8

Σελήνη στους Διδύμους – Θέλω να θέλεις και εσύ

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/7 έως 3/8

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στα ύψη εξωτερικά και εσωτερικά, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 31/7 στις 6.42 το απόγευμα για ένα καυτό διήμερο, ιδιαίτερα στην επικοινωνία.
Πολλοί θα είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν τις δυσαρμονικές όψεις του Άρη σαν επικοινωνιακό ολοκαύτωμα, ενώ οι υπόλοιποι θα προσπαθούν να βρουν μια δροσιστική διέξοδο ανατρέποντας εντυπωσιακά το κλίμα.
Στις 4.02 το πρωί της 1ης Αυγούστου, η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα και το μήνα με μια διανοητική ομίχλη στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις, οι διεκπεραιώσεις, θα βρίσκουν εμπόδια ως το μεσημέρι και αυτά που φανταζόμαστε πως μπορούν να πραγματοποιηθούν, θα συναντάνε τοίχους ασυνεννοησίας, περιφρονώντας επιδεικτικά την έμπνευσή μας.
Στις 1.33 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ήλιο, ανεβάζει την αδρεναλίνη και τη διάθεση, ενώ ως το απόγευμα το διάστημα είναι ιδανικό για μετακινήσεις, για να επισκεφτούμε καινούργια μέρη αν είμαστε σε διακοπές, να παζαρέψουμε ένα αντικείμενο που μας έχει κινήσει την επιθυμία, να συζητήσουμε θέματα που χρειάζονται επίλυση και γενικότερα να δραστηριοποιηθούμε προς κάθε κατεύθυνση.
Στις 7.17 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη, μας κάνει επικριτικούς, ενώ οι σχολιασμοί για κάθε θέμα προκαλούν δυσφορία. Ωστόσο η διάθεση παραμένει ακμαία, με σκοπό τη δράση και την κινητικότητα.
Το γεγονός αυτό εντείνεται παραπάνω εφόσον στις 7.48 η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ουρανό, προκαλεί το ενδιαφέρον για βραδινή διασκέδαση, φέρνει πρωτότυπες ιδέες και γενικά μας ενεργοποιεί για ξεφάντωμα και ευχάριστες συναναστροφές.
Τη μέρα αυτή αν ξεπεράσουμε την εριστική διάθεση, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μια ξεχωριστή υπερδιέγερση που θα γεμίσει τις μπαταρίες μας και θα εμπλουτίσει τα ενδιαφέροντά μας.

Στις 2/8 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε έναν επικοινωνιακό οίστρο, στον οποίο δεν πρέπει να επιβάλλουμε απαιτήσεις, που οι άλλοι δεν είναι σε θέση να εκπληρώσουν. Τη μέρα αυτή θα πρέπει να αυτονομηθούμε για να περάσουμε όμορφα.

Στις 3/8 στις 7.30 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σαν καλή οικοδέσποινα θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα γούστα όλων των καλεσμένων της.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες να θυμούνται πως όσο λιγότερο προβάλλουν τις επιθυμίες τους, τόσο περισσότερο θα εκπληρώνονται.

Τοξότες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, περνάνε καλά με οποιονδήποτε και με οτιδήποτε

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί είναι οι ανικανοποίητοι του διημέρου, νιώθοντας ένταση και υπερδιέγερση που δεν καταστέλλονται εύκολα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved