Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Οι ερωτήσεις που ακούω συνέχεια αυτό το διάστημα είναι «θα πάτε διακοπές;» ή «που θα πάτε διακοπές;». «Στη Νάξο», «στην Κωνσταντινούπολη», «δεν θα πάμε», «εδώ» μπορεί να είναι κάποιες από τις απαντήσεις. Όμως διακοπές είναι το να πάει κάποιος σε κάποιο νησί, να πάει σε κάποια ξένη χώρα ή να κάνει κάποια κρουαζιέρα; Μόνο αυτοί οι τρόποι υπάρχουν για να εμπλουτίσει κάποιος τη ζωή του με νέες παραστάσεις και εμπειρίες; Διακοπές είναι να ζήσεις πιο έντονα με τη γυναίκα σου ή τον άντρα σου, τα παιδιά σου, τους ανθρώπους που αγαπάς, να χαρείς τη φύση, τον ήλιο και τη θάλασσα, να αθληθείς, να δώσεις χρόνο σε αγαπημένες ασχολίες, να παίξεις ξένοιαστα, να στοχαστείς, να θέσεις νέους στόχους και τόσο πολλά άλλα που μπορούν να προσφέρουν ανασύνταξη και πολύτιμες εμπειρίες. Όλα αυτά σας εύχομαι για τις διακοπές σας!
Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι και καλές διακοπές!
Ξανά εδώ Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου!

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Πλούτωνας/Βουλκάνους=Πλούτωνας/Απόλλων=Αφροδίτη/Ουρανός=Ήλιος/ΜηδενικήΚριού=Κρόνος/Άδης

Σκέψεις ή συζητήσεις για μεγάλες αλλαγές. Υπό την επιρροή μιας μεγάλης αλλαγής. Νέες γνωριμίες. Ερωτικές συζητήσεις. Πάθος για την τέχνη. Θέματα που σχετίζονται με νέους. Δυσάρεστες ειδήσεις (σοβαρή ασθένεια, μεγάλη απώλεια, θάνατος, έγκλημα ή άλλη κακή πράξη).

Συμβουλή

Από την εποχή του Αισώπου (θυμάστε «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας») το γνωστό σκαθάρι ξεκινά το τραγούδι του και σήμερα που βράζει ο τόπος με τη Σελήνη στον Ταύρο ίσως τα αυτιά σας «πιάσουν» τα ηχητικά του σήματα , τα γνωστά καλοκαιρινά «τζιτζιτζι» ενώ λιώνει το παγωτό σας, ευχαριστιέστε το κρύο καρπούζι ή απολαμβάνετε τον παγωμένο σας φραπέ. Και ενώ ιδρώνετε κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο ο Άρης στον Καρκίνο σας ωθεί να αναζητήσετε κύματα δροσιάς, να βάλετε το μαγιό σας, να «νερουλιάσετε» στα ρηχά ή να βουτήξετε στα βαθιά. Ο Ερμής στον Καρκίνο πάλι σας προτείνει να βάλετε στο σακίδιο το παγούρι σας, τα βιβλία σας (φαντασίας, ιστορικά, παιδικά, νουβέλες, ποιητικά και συναισθηματικά) και να περπατήσετε ατέλειωτες ώρες στα στενά μιας παλιάς πόλης ή μιας παραλίας που πηγαίνατε, όταν ήσασταν παιδιά. Και κάπως έτσι σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλό καλοκαιράκι!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είναι η ζωή μου. Είναι τώρα ή ποτέ. Δεν θα ζήσω για πάντα. Θέλω απλά να ζήσω ενώ είμαι ζωντανός! Είναι η ζωή μου!» Bon Jovi

Το τραγούδι της ημέρας: Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι – Μανώλης Φάμελος

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved