Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Ο κόσμος «καίγεται»! Στους 38 με 40 βαθμούς θα φτάσει κατά τόπους ο υδράργυρος και καπέλο όπως και ένα μπουκαλάκι νερό είναι απαραίτητα. Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον υποθετικό πλανήτη Ζευς (πυρετοί, υψηλές θερμοκρασίες, φωτιές) και πυρκαγιές ταλανίζουν την Ελλάδα. Συγχρόνως, «φωτιές» εντός κι εκτός της χωράς, αφήνουν στάχτες οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές κι όχι μόνο. Τελικά δεν λιώνουμε από τη ζέστη αλλά από τους φόρους και το άγχος για την επιβίωση και την πορεία της χώρας. Ο Αντώνης Σαμαράς υπόσχεται ότι θα τα αλλάξει όλα αυτά κι ο μόνος που χαμογελά πλατιά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης με σημαία τις απαιτήσεις της τρόικας θα «ξεφορτώσει» το δημόσιο τομέα από τον υπεράριθμο αριθμό υπαλλήλων βάζοντας στο «μάτι» πρώτα όσους έχουν μπει μέσω ΑΣΕΠ και μετά τα «βαφτιστήρια» και τους συντοπίτες. Τα «συχαρίκια» κι επισήμως πήρε κι από τον μπαμπά του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που πήγε στο υπουργείο για να δει ιδίοις όμμασι ότι πράγματι ο υιός του κάθεται σε υπουργική καρέκλα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ζευς=Ερμής/Άρης=Ποσειδώνας/Πλούτωνας=Κρόνος/Ποσάιντον=Ερμής/Ουρανός

Πυρκαγιές. Υψηλές θερμοκρασίες. Πυρετοί. Οτιδήποτε αρπάζει γρήγορα. Ενεργώντας στο «άψε – σβήσε». Θέματα με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Συμβουλή

Τόσο με τη Σελήνη στον Ταύρο όσο και με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα το πρώτο πιάτο στο μενού της ημέρας είναι τα οικονομικά. Στο κυρίως βρίσκονται τα αισθηματικά και περνώντας στο επιδόρπιο έχουμε θέματα τέχνης και ομορφιάς. Οικονομικά, ευνοείται να λάβετε χρήματα είτε που σας χρωστούν ή περιμένετε είτε από επίδομα ή ευγενική χορηγία. Αισθηματικά, η ερωτική όρεξη ανοίγει και αν δεν καλυφθεί, τότε «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει». Τέλος, κάποιες προτιμήσεις σας θα τις περάσετε από κόσκινο.
Ευνοούνται: Λήψη χρημάτων. Στιγμές πάθους και ηδονής. Αλλαγή στυλ, διακόσμησης ή διατροφής.

Προσέχετε: Τη βουλιμία. Την απληστία. Την ξεροκεφαλιά. Το λαιμό και το θυρεοειδή αδένα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: Πουλί: «Έπεσε επιδημία στο δάσος»
Γύπας: «Ω θεέ μου! Πάει η δίαιτά μου!» Αρκάς

Το τραγούδι της ημέρας: Καλοκαίρι – Διονύσης Σαββόπουλος

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved