Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/7 έως 27/7

Σελήνη στους Ιχθύες – Εσύ που ψάχνεις το κουκί και το ρεβίθι, φτιάξε μαζί τους το δικό σου παραμύθι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/7 έως 27/7

Με την έντονη επιρροή της Πανσελήνου πάνω από τα κεφάλια μας και μια βαριά ανάσα στο θώρακα που εναλλάσσεται σαν γλυκόπικρα ποτά, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 24/7 στις 9:23 το βράδυ.
Το διήμερο που ακολουθεί έχει έντονα ερωτική και ρομαντική χροιά, κατευνάζοντας κάθε εριστική και οξύθυμη επιθυμία.

Στις 25/7 στις 1.12 το βράδυ η αντίθεση με την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει από το προηγούμενο βράδυ την τάση να επικρίνουμε τους άλλους, αλλά η παράλληλη επιρροή της συνόδου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 5.20 το πρωί, δίνει γρήγορα τη θέση της στην εξιδανίκευση, κατόπιν συναισθηματικής υπερχείλισης.
Από τις 5.44 το πρωί ξεκινά ένα μπαράζ αρμονικών όψεων ως τις 1.32 το μεσημέρι, αρχής γενομένης με την αρμονική όψη με τον Κρόνο και ακολουθούν οι Δίας, Άρης και Πλούτωνας.
Ως νωρίς το απόγευμα τίποτα δεν θα επιδρούσε καλύτερα από να βρεθούμε σε μια παραλία και να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς έγνοιες και ευθύνες.
Αφήνουμε για λίγο τις υποχρεώσεις, αναβάλλουμε κάθε ραντεβού και απολαμβάνουμε ξένοιαστες αποδράσεις. Ακόμα και αν αυτό είναι αδύνατον και είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα γραφείο, ας προσπαθήσουμε να ταξιδέψουμε με το νου και η δραστηριότητα να είναι χαλαρή, χωρίς πίεση και στρες.
Στις 9.42 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ερμή, δημιουργεί από το απόγευμα την ανάγκη τρυφερής επικοινωνίας, αναστατώνει τη θύμηση, φέρνει αναμνήσεις, ευχάριστες ειδήσεις και ένα βράδυ ονειροπόλο, αγαπησιάρικο και άκρως νοσταλγικό.

Στις 26/7 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας όλη την ημέρα να σκεφτούμε, να ξεφύγουμε, να αποδράσουμε από ότι μας βαραίνει και να παραχωρήσουμε στη φαντασία μας χώρο να εκδηλώσει τα πιο τρελά της όνειρα.

Στις 27/7 τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Κριό για να αντικαταστήσει το όμορφο παραμύθι μας με μια αγωνιώδη περιπέτεια.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ταύροι, βιώνουν στιγμές γεμάτες κατανόηση, καλή θέληση, αισθησιασμό, ερωτισμό και τάση να συμβιβάσουν τα ως τώρα ασυμβίβαστα.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι νιώθουν σαν να έχουν ξεχαστεί στην κατάψυξη και περιμένουν ένα χέρι να τους βγάλει από την ψυχρότητα που αισθάνονται.

Δίδυμοι και Τοξότες, θέλουν αλλά δεν μπορούν να χαρούν τις στιγμές που τους προσφέρονται, διότι οι δισταγμοί τους ξεπερνούν τις προσφορές και τις εκπτώσεις που τους γίνονται.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved