Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Έχει φεγγάρι! Με Πανσέληνο κάνει ποδαρικό η εβδομάδα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα αφού επηρεάζει τον Ήλιο της και λαμβάνει χώρα στον άξονα 2ου – 8ου στον προοδευμένο ωροσκόπιο εγκυμονώντας δύσκολες καταστάσεις, απώλειες, σκληρά μέτρα και απειλές από φυσική καταστροφή.
Η κυβέρνηση, πάλι, προωθεί ρύθμιση χρεών από το σπίτι μέσω ηλεκτρονικής υποβολής της σχετικής αίτησης, καθώς πολλοί οφειλέτες δεν πηγαίνουν στην εφορία, όχι λόγω της πιθανή ταλαιπωρίας, αλλά εξαιτίας του φόβου ενός τετ-α-τετ με τον έφορο ή τον υπάλληλο του δικαστικού τμήματος. Και πάλι τι νόημα έχει, όταν τις προϋποθέσεις για ρύθμιση τις έχει ο 1 στους 10;

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ζευς/ΜηδενικήΚριού=Αφροδίτη/ΜηδενικήΚριού=Ποσειδώνας/Ποσάιντον=Ουρανός/Άδμητος=Άρης/Πλούτωνας

Εποπτεία. Θέματα εργασίας. Μηδενισμός. Καταστροφολογία. Καταστρεπτικό δόγμα. Εκρήξεις. Σεισμός. Φυσικές απειλές. Νεύρο-ενίσχυση τροφίμων. Αξεσουάρ ομορφιάς και ανάδειξη ωραίων σημείων σώματος.

Συμβουλή

Στο βάθος Πανσέληνος! Η σημερινή μέρα φιλοξένει πολλά αστρολογικά γεγονότα. Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και καλό είναι να θυμηθείτε από σήμερα και έως τις 23 Αυγούστου ποιοί Λέοντες στον περίγυρό σας έχουν γενέθλια γιατί διαφορετικά μπορεί να πληγωθεί το «εγώ» τους. Η Αφροδίτη εισέρχεται στην «οικονόμα» και νοικοκυρά Παρθένο, φιλοδοξώντας να βάλει μια τάξη στα οικονομικά και αισθηματικά σας θέματα κι ο Άρης συναντά σε όψη τον Δία ενθαρρύνοντας να «κολυμπήσετε» σε καινούργια νερά. Δεν τελειώσαμε. Το βράδυ έχετε μια καλή αφορμή για δείπνο για ρομαντζάδα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο που αγαπά τις εκπλήξεις και τις ανατροπές.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Να είσαι ο εαυτός σου! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι!» Oscar Wilde

Το τραγούδι της ημέρας: Ένα καράβι – Β. Παπακωνσταντίνου

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved