Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 19 έως 23 Ιουλίου

Άμεση δράση

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 19 έως 23 Ιουλίου




Όταν ο Άρης παίζει τα ρέστα του κι ουδείς μπορεί να παραμείνει απαθής. Το πρώτο και κύριο που καλούμαστε να κάνουμε λοιπόν είναι να βρισκόμαστε σε εγρήγορση,
ώστε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα τα όποια «κατορθώματα» του, με τις φωτιές και τα ατυχήματα να βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του. Εδώ να τονίσω και την ανάγκη να προσέξουμε τα του οίκου μας, έμψυχα και άψυχα, αφού ούτε μέσα στο σπίτι μας δεν θα είμαστε ασφαλείς.

Ακολουθούν κατά πόδας οι αμετανόητοι γκαφατζήδες που μπορεί «χάριν αστεϊσμού» να βάλουν μπουρλότο (αυτήν την φορά μεταφορικά) στην καθημερινότητα μας. Αρκετοί είναι επίσης εκείνοι που θα θελήσουν να εκφράσουν τον ήρωα που κρύβεται μέσα τους, κατατροπώνοντας τον όποιο εχθρό, αλίμονο όμως δεν έχουν όλοι τα ανάλογα προσόντα. Εξ άλλου στην συγκεκριμένη περίπτωση τα όρια ανάμεσα στο θάρρος και το θράσος είναι εξαιρετικά ασαφή...

Αν πάντως καταφέρουμε να διασφαλίσουμε τα νώτα μας από όλα αυτά, μπορούμε πλέον να αφοσιωθούμε στα μεγάλα έργα που επιτάσσουν οι καιροί.
Γιατί ναι, έχει και τέτοια... Η σύμπραξη Άρη, Δία και Ήλιου, μας παρέχει το δικαίωμα να ελπίζουμε πως μπορούμε να τα έχουμε όλα με μια ζαριά. Δόξα, χρήμα, εξουσία και έρωτα.
Ρωμαϊκοί θρίαμβοι είναι ήδη στημένοι περιμένοντας τους δικαιούχους τους.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί καλούνται πρώτοι να διαπρέψουν σε έναν διπλό ρόλο, να φυλάξουν δηλαδή τις «Θερμοπύλες» τους από τους βαρβάρους αλλά και να επιχειρήσουν το μεγάλο άλμα, τη μεγάλη επίδοση που θα τους χρίσει νικητές και τροπαιούχους. Στο τάβλι, την μπιρίμπα, την πινακωτή ή όπου αλλού αγαπάνε, ο τολμών νικά...

Ωστόσο, η σειρήνα του συναγερμού δεν ηχεί μόνον για αυτούς. Πέρα από μια μερίδα Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 13η μοίρα του ζωδίου τους, πρακτικά όσες και όσοι έχουν τον κόκκινο πλανήτη κορώνα στο κεφάλι τους (γωνιακό ή σε κύριες όψεις με τα Φώτα) θα κληθούν να καταθέσουν τον οβολό τους στην παράσταση των ημερών. Μια παράσταση-υπερθέαμα, με το ρίσκο να περισσεύει και ικανή να βγάλει τους συμμετέχοντες... έξω από τα ρούχα τους!

Την όλη κατάσταση έρχεται να υποδαυλίσει το Big Fat Moon (μεγάλο χοντρό φεγγάρι) της Δευτέρας. Μεγάλο γιατί είναι ένα ακόμη Super Moon και χοντρό γιατί το... φουσκώνει ο Δίας. Και μαζί του φουσκώνουν ορμές, επιθυμίες κι ότι άλλο μπορεί να εδρεύει μέσα μας, σπάζοντας κάθε νοητό φράγμα ασφαλείας. Ακόμη και οι πιο συνετοί θα είναι δύσκολο να αντισταθούν στα κελεύσματα της Πανσελήνου, η οποία όπως ήδη σημείωσα στα «SOS της εβδομάδος», είναι ικανή να μας οδηγήσει πέρα από τα όρια μας, ιδιαίτερα σε προσωπικά-συναισθηματικά θέματα.
Εδώ έχουν κλείσει τραπέζι και αρκετοί εκπρόσωποι των σταθερών (Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί) με τα δύο πρώτα ζώδια να παλαντζάρουν ανάμεσα στο συλλογικό γλέντι και την ατομική απόλαυση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved