Ταξίδια μαγικά κι ονειρεμένα 17/4-23/4

Που είναι καλύτερα να περάσετε την Λαμπρή;
Παπασταύρου Λίντα
Ταξίδια μαγικά κι ονειρεμένα 17/4-23/4

από τον Urania Lab



Ω γλυκύ μου έαρ... Ήρθε η ώρα της μεγάλης φυγής προς τα χωριά και την ύπαιθρο, όπου θα τιμήσουμε τα παραδοσιακά μας έθιμα. Επιτάφιος, Ανάσταση (πάντα ...επίκαιρη) μαγειρίτσα, οβελίας, κοκορέτσι και τρελό γλέντι για να πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Φυσικά, υπάρχουν πάντα και οι ...ελεύθεροι σκοπευτές με ανοικτό πρόγραμμα, που είναι πρόθυμοι να πάνε εκεί όπου απλά θα περάσουν καλά. Για όσες και όσους λοιπόν δεν έχουν προγραμματίσει την Πασχαλινή τους «έξοδο», το astrology.gr είναι εδώ και προτείνει τις περιοχές της πατρίδας μας με τους θετικότερους ενεργειακούς κραδασμούς.

Η Πελοπόννησος και αρκετά από τα νησιά μας δείχνουν να είναι οι καλύτερες επιλογές.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

samos

Τα μέρη της Αφροδίτης σας εμπνέουν την αναζήτηση της αρμονίας σε όλες της τις εκφράσεις, ενώ είναι ...ότι πρέπει για ερωτικά παιχνίδια και διασκεδάσεις. Θέλετε να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους και να τους κάνετε φίλους σας. Οι τέχνες σε όλες τις μορφές σας συγκινούν. Οι επισκέψεις σε μουσεία είναι συχνές και οι εμπειρίες που παίρνετε είναι συναρπαστικές.

Διαμονή: Σε μέρη με φυσικό κάλλος και ανέσεις η ερωτικές φωλιές. Καλοπέραση, ξεκούραση.

Προτάσεις: Ιδανική επιλογή για ζευγάρια που αναζητούν τον παράδεισο τους. Αλλά και για τους υπόλοιπους υπάρχει ...ψωμί. Ερωτευθείτε, ανοίξτε την καρδιά σας κι αφήστε τις αισθήσεις σας να σας καθοδηγήσουν.

Για τις επόμενες επτά ημέρες οι περιοχές που βρίσκονται κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης είναι:

Σάμος

Ικαρία

Άνδρος

Κέα

Αίγινα

Αργολίδα

Αρκαδία

Ηλεία

Ζάκυνθος

ΔΙΑΣ

ydra

Τα μέρη του Δία σας γεμίζουν εξωστρέφεια, ενθουσιασμό και γενναιοδωρία. Εκφράζεστε εύκολα και η τύχη παίζει ωραία παιχνίδια μαζί σας. Η σοφία που εκφράζει κάθε νομός σας συγκινεί. Ψάχνετε συχνά τις εκκλησίες και τα μοναστήρια με σκοπό να βρείτε κάτι που δεν σας το έχουν πει μέχρι σήμερα. Φυσικά, οι επιμορφωτικού τύπου επισκέψεις συνδυάζονται με μπόλικα ...κοψίδια ή ότι άλλο αγαπά η καρδιά σας. Ενίοτε δεν λείπουν και τα «τυχερά».

Διαμονή: Πολυτελής, πολυδάπανη με αρκετά «τυχερά» και ...ξεφαντώματα.

Προτάσεις: Φάε, πίε και ευφραίνου! Ιδανική επιλογή για όσες και όσους έχουν ανάγκη από καλοπέραση αλλά το ίδιο θετικοί είναι οι κραδασμοί για επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Για αυτήν την εβδομάδα οι περιοχές που βρίσκονται κάτω από την επιρροή του Δία είναι:


Μεσσηνία

Λακωνία

Πόρος

Ύδρα

Σπέτσες

Εύβοια

Λέσβος

Λήμνος


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved