Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Το πρώτο θέμα της ημέρας εχτές ήταν ο ερχομός του Β. Σόιμπλε κι άλλοι μόνο στο άκουσμα του ονόματός του έβγαλαν φλύκταινες ενώ άλλοι του έσυραν τα εξ αμάξης. Από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων μου μετέφεραν ότι Ισπανοί και Γάλλοι δεν ήθελαν να πάρουν ιταλικό αυτοκίνητο αλλά γερμανικό. Μόλις όμως ακολουθούσε το σχόλιο «υπέρ της Μέρκελ και του Σόιμπλε;» οι τουρίστες δέχονταν ασυζήτητα και ήταν πολύ ευχαριστημένοι που νοίκιαζαν ιταλικό. Και πάμε στο επόμενο θέμα που είναι πολιτικό. Όταν ακούτε το όνομα «Κουκουλόπουλος», ποιός είναι ο πρώτος συνειρμός που κάνετε; Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ πάντως, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, υποστήριξε ότι η αρνητική ψήφος στο άρθρο 81 του κύριου Κουκουλόπουλου αφήνει αιχμές ότι κάτι κρύβει και πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης=ΜηδενικήΚριού/ΚρόνοςΥποθετικός=Δίας/Άδης=Άδμητος/Ποσάιντον=Άδμητος/Ποσάιντον=Ερμής/Ποσάιντον=Ήλιος

Ταραχές με υπαλλήλους ή συναδέλφους. Η έλλειψη χρημάτων κουτσουρεύει την επιτυχία. Εργασίες που σχετίζονται με μεταλλεύματα. Θέματα ηγεσίας. Ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Αποφασιστικές πράξεις. Φιλονικίες για ηθικά θέματα.

Συμβουλή

Με τη Σελήνη στον Τοξότη, δεν θα σας πω ότι η τύχη ξεχειλίζει, αλλά ότι θα κάνετε κάτι ευχάριστο ή έχετε στο μυαλό σας ένα ταξίδι και δε θα αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει το κέφι. Με χιούμορ και ανέκδοτα «διασκεδάστε» καταστάσεις, κάνετε τους άλλους να γελάσουν μα πάνω από όλα γελάστε με τον εαυτό σας, διακωμωδώντας τις ατέλειες και τα λάθη του. Αξιοποιείστε: Τη διάθεση για μάθηση και επικοινωνία. Τις ευκαιρίες για διασκέδαση. Οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό. Αποφύγετε: Την ασυνέπεια και το θράσος. Τη σπατάλη και την υπερβολή. Τους κλειστούς χώρους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στη φάση της ωριμότητας περνάς την ημέρα που ξεκαρδίζεσαι στα γέλια για πρώτη φορά με τον εαυτό σου» Έθελ Μπάριμορ

Το τραγούδι της ημέρας: Δελφίνι – Δελφινάκι / Γιάννης Καλατζής

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved